2821
2789
عنوان

سردرد پریودی

4376 بازدید | 15 پست

خانما کسی هست موقع پریودی دچار سردرد میگرنی بشه علتشو میدونین یا اینکه چطور خوب میشه .از همین الان نگران پریودی ماه بعدم از دستت سردرد که باهیچی خوب نمیشه تازه شیر هم میدم 

خدایا پناهم باش 

من یکی دو‌ روز مونده بهش سر درد میگیرم .یعنی سر درد که میگیرم میفهمم که دارم میشم .اما دو تا مسکن میخورم بهتر میشم ولی شما شیر میدی نخور

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کم خون میشی؛ قرص اهن بخور گلم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

هیچ کاریش نمیشه بکنی باید شور خودشو بزنه! منم میگرن دارم یعنی هرچی یادم میاد این سردرده همراهم بوده ! الانم سرم درد میکنه ی حال مرگ!

هروقت سردردت خواست شروع بشه یه شیاف دیکلوفناک بذار یا قرص دیکلوفناک ۱۰۰ بخور

میگن قطره ی گل بنفشه هم بچکونی داخل بینی میگرن رو درمان میکنه اما من هنوز امتحان نکردم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
الانم روز پنجمم پاهام از رون احساس میکنم یکی با چوب پاهامو کوبیده نمیدونم چرا ایطورم

پاهاتو با پماد دیکلوفناک چرب کن 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
الانم روز پنجمم پاهام از رون احساس میکنم یکی با چوب پاهامو کوبیده نمیدونم چرا ایطورم

احتمالا کم خونی داری  چون بچه هم شیر میدی باید به تغذیه و بشتر از اون به خوابت برسی

2790
2823
2791
2779
2792