منم بالشتمو تا صبح هی پشتو رو میکنم خنکشو دوس دارم 😄
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
تازه این خوبه زنداداشه تعریف میکرددختربزرگش وقتی جهارسالش بود شباتوخواب شلوارشو نصف شبی درمیاورد😄😄 ...
منم چند بار در بزرگسالی اینکارو کردم😑شب با شلوار خوابیدم صبح دیدم درآوردم مثلا انداختم پشت تخت😐اصلا به شلوار عادت ندارم
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
چیش خوبه فک کنم بریم مسافرت یا مهمونی خونه ی کسی تو یه جا بخوابیم یدفعه نصفه شب در بیارم بی عفت میشم که خواهر🤣
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
منم اینطوری بودم به خاطر همین تو اتاقم میخوابیدم در رو هم میبستم وقتی تو پذیرایی میخوابیدم صبح بابام اداره رفتنی قبل از بیدار شدن داداشام میومد دستمو در میاورد قشنگ یادمه🤣🤣🤣
صب فهمیدم داداشم داشته خواب فوتبال میدیده پرسپولیس گل زده اینم دست زده 😂 با صدا دست زدن تودش بیدار شده بود اینطوری😫😐😑
یه آدم از دید یه فرد متعصب ممکنه خراب و فاسد باشه؛ از دید یه روشنفکر عادی و معمولی باشه و از دید یه بی بندوبار آدم بسته و کوته فکر بنظر برسه ؛ پس ما با چیزی که ازمون تو ذهنشون میسازن تعریف نمیشی