2777
2789
عنوان

عادت های عجیب خوابیدن ....فان 😀😀

5482 بازدید | 31 پست

بچه ها دیشب خواهرم اینا اومدن خونه مادرم ماهم شب موندیم اونجا دیگه..‌خواهرزادم دوازده سالشه یه دخترمودب وخیلی درسخون هست .خلاصه پیش من خوابید چندبارتوخواب بلند شدم صدای حرف زدن میومد نگا کردم دیدم نشسته چشا شم بسته هست داره میگه مجموعه اعدادحقیقی شامل گنگ وگو یا و مجموعه.....خلاصه صداش زدم جشاشوبازکرددوباره خوابید....دیشب تا صبح نخوابیدم دیوونم کرد😃امروز به خواهرم گفتم ...گفت این هرشب تو خواب درساشودوره میکنه😄😄

حالا هرکاری کنه مامانش تو خواب میفهمه😐😨

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂عزیززززم  بچه چقدر ذهنش درگیره درسه 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
خخخخ  من یه نفرومیشناسم عادت داره دوتا دستاشو میکنه تو شورتش میخوابه فک کنم میترسه چیزشو بدزد ...

من نیستم احتمالا😑😐البته من یکیشو میکنم تو شلوارم😑

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
دختر 5ماهه م شیر میخوره و پشتشو میکنه به من میخوابه فکر کن کار هر شبش اینه

اخییییییییی نازی .حتما ازین نی نی قلمبه هام هست😄😄😄