2777
2789
عنوان

درد دل😥

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 93 پست
خانواده همه پزشکا که ادم حسابی نیستن حالا خود طرف هوشش خوب بوده پزشکی قبول شده

سوال بود عزیزم از استارتر داشتم ک چرا ی پزشک و رد کردن و مسلما من نمیدونم ک چه سطحی دارن خانواده خودشون و همسرشون واسه همین پرسیدم چون توضیح کامل ندادن

شما سطحتون بالاتر بوده ک خانوادتون با پزشک مخالف بودن؟

اره اونوقت پزشک نبود که دانشجو بود دفه اول مامانم دیدش شلوار لوله تفنگی اون زمان مد بود پوشیده بود با تیشرت مامانم کم مونده بود سکته کنه😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی محبتی .کوه یخ بودنش زبونش نمیچره بگه دوست دارم یا دلم برات تنگ شده میاد خونه من نباشم بداخلاق میش ...

دقیقا مثل شوهر من البته شوهر من اصلا اهل خشونت و دعوا نیست فقط و فقط تنها مشکلش بی احساس بودنشه منم خیلی رو این مسایل حساسم 

بخدا مردل همینن اصن نمیتونن ابراز محبت کنن من خودم هرچی بهش میگم باباجان بگو خانومم زندگیم عسلم اینو بگو ساکت میشه نگام میکنه تنها کلمه ای ک ب زور از دهنش در میاد عشقمه حالا تودوران دوستی بیا ببین انقد تحویلم میگرف ک نگو خودم میگقتم بسه دیگه ولی حالا  

بخدا مردل همینن اصن نمیتونن ابراز محبت کنن من خودم هرچی بهش میگم باباجان بگو خانومم زندگیم عسلم اینو بگو ساکت میشه نگام میکنه تنها کلمه ای ک ب زور از دهنش در میاد عشقمه حالا تودوران دوستی بیا ببین انقد تحویلم میگرف ک نگو خودم میگقتم بسه دیگه ولی حالا  

بخدا مردل همینن اصن نمیتونن ابراز محبت کنن من خودم هرچی بهش میگم باباجان بگو خانومم زندگیم عسلم اینو ...

حالا من یه بار تو دعوا گفتم چون باهام دوست بودی احساس تعهد میکردی منو گرفتی براهمینم یخی ۳ روز قهر فرمودن

اصلا ابراز محبت کیلو چنده واسشون

چمیدونم مشاورا میگن مردا باخودشون میگن عمین‌ک داریم زحمت میکشیم کار میکنیم براشون پول ببریم یا هرکاری ک انجام بدن فک‌میکنن نشونه دوس داشتنه و لازم ب ابرازش نیس مدلشونه خب