2777
2789
عنوان

درد دل😥

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 93 پست

ببین عزیزم منم برا عمین میگم چون اخلاقش خوبه دیگه خودتم قبول داری نذار با نق و پق تو ازت سرد شه و با چراغ سبز نشون دادن یک از خدا بی هبر از را بدر شه باهاش خوب باشو منطقی رفتار کن وقتی سرش تو کارشه براش چایی ببر بگو هرموقه وقت داشتی بیا باهم صحبت کنیم و پاشو برو بعد ک اومد حرفاتو بزن دردو دلاتو بگو بدون ضعف محکم با زبون خوش ن با گریه و قهر عصبانیت آروووومممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی شما سعی کن حالا که پون های مثبتش زیاده به خصوص اینکه خیلی سختی کشیدی تا به اینجا رسیده بازم خودت و نباز مشاوره خیلی تو زندگی تاثیر مثبتی داره وضع مالیات که خوبه حتما با یه مشاوره در ارتباط باش

و سعی کن زندگیتو دوباره زنده کنی مطمئن باش تو دو قدم جلو بری اون ده قدم به سمت می یاد حالا که می‌فهمه و خودش متوجه هست

ولی شما سعی کن حالا که پون های مثبتش زیاده به خصوص اینکه خیلی سختی کشیدی تا به اینجا رسیده بازم خودت ...

میخوام برم روانشناس وقت بگیرم یه چندبار دخترمو بردم سخته رو در رو حرف زدن ولی بالاخره میرم

میخوام برم روانشناس وقت بگیرم یه چندبار دخترمو بردم سخته رو در رو حرف زدن ولی بالاخره میرم

اره عالیه من تجربشو داشتم انشاالله که مشکلت که البته مشکلی هم نیست درست میشه معلومه شوهرت دوستت داره این دیگه هنر تو هست که هیجان رو وارد زندگیت کنی

همین الان نمونه بارز اعصاب خورد کنیش هی صدام میزنه عسل .عسل هی دستور میده مثلا رفته بخوابه یه بار گفته آب تو یخچال نیست بردم گذاشتم دوباره سرده چرا پنجره باز کردی دوباره صدام میزنه بهانه میگیره الان رفتم بهش میگم خوب بگو دلم واست تنگ شده بیا کنارم چرا بهونه میگیری لبخند تحویلم میده منم اومدم مثلا تو اتاق لاک بزنم😂😂😂

چند وقته اینجوری داری غدا درمیاری عزیزم؟ب خودت بیا ها چهار چشی مواظب شوهرت باش شاید تو از تو خونه نش ...

آفرین

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
الان سر چي مشكل داري شما

بی محبتی .کوه یخ بودنش زبونش نمیچره بگه دوست دارم یا دلم برات تنگ شده میاد خونه من نباشم بداخلاق میشه عصبی میشه سیگار میکشه میدونه بوش بدم میاد  ولی یه کلمه نمیگه دلم برات تنگ شده نبودی عوضش دعوا میکنه

ببخشید اومدم اره من نیرم سرکارش ازمایشگاه داره  با کارمندای پررووو

اصلا به اين چيزا فكر نكن كه الان خيانت ميكنه با كسي در ارتباطه يا حرف ميزنه يا همكاراش كيه....الان زمانه اينو ايجاب ميكنه خمه مردا با زنهاي ديگه براحتي حرف ميزنن...اينجوري تو اذيت ميشي

نه هم ميتوني جلوش رو بگيري...مگر اينكه بيخيال باشي

منم قبلا اونجور بودم

خيلي اذيت شدم