2777
2789
عنوان

درد دل😥

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 93 پست
استارتر الان چندتا از تاپیکای قبلی ات رو خوندم من زیاد اهل قضاوت نیستم . اما فکر میکنه بهتره شما توی ...

نه بد نیست میدونی راستشو بگم مشکل ما برمیگرده به عقب تررر  ما کلا از دوفرهنگ متضادییم من تا حالا همش کوتاه اومدم ولی خوب چقددددر اخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بد نیست میدونی راستشو بگم مشکل ما برمیگرده به عقب تررر  ما کلا از دوفرهنگ متضادییم من تا حال ...

آخه ما که همه چی رو نمیدونیم کامل هم نمیگی . البته اوایل ازدواج و تو مراسما اختلاف و... هست

آخه ما که همه چی رو نمیدونیم کامل هم نمیگی . البته اوایل ازدواج و تو مراسما اختلاف و... هست

من خانوادم خیلی سطحشون بالاتره ولی خوب ادمای بی محبتی بودن من تو شهر دیگه ای دانشگاه قبول شدم که خواهرمم تو اون شهر درس میخوند یعنی عمدا زدم اون شهر  چون برامون خونه خرید مادرم دیگه نمیشد هر کدوم یه ور باشیم اونجا با همسرم اشنا شدم  خوشتیپ بود ولی خواهرم مخالف بود دوست بشیم میگفت یه جوراییه بما نمیخوره

دوست دارم عذاب بکشه یکم

اشتباه نکن توروخدا ب خودت بیا کاری نکن زندگیت ی جوری شه ک خسرت الانو بخوری دارم جدی میگم تا دیر نشده شرو کن ب درست کردن زندگیت.لون خسته س تو برو سمتش اما بااعتماد ب نفس اصلن ضعیف نباش توهم برا خودت سرگرمی درس کن وضش ک خوبه برو ی کلاسی چیزی ک رو حیت عوض شه انقد بچه گونه فک نکن عزیزم

اونا خانوادشون خیلی معمولی بودن و سنتی خودش اما خیلی آدم جالبی بود واسه من مثل مردهای خانواده ما نبود خیلی غرور داشت  نمیدونم چجوری توضیح بدم بهرحال ما ۴ سالی دوست بودیم خیلی نزدیک بودیم مادرم خیلی اذیتم کرد میگفت این ولت میکنه ولی نکرد بقول خودش زیر قولش نمیزنه سرشم بره

ینی از نظر مالی ب شما نمیخوره یا چی؟

مالی و فرهنگی اونا خیلی مردسالارن ما زن سالاری داشتیم من پدرم استاد دانشگاه پدر ایشون نه که البته مهم هم نیست ولی اونا دیدشون با دید ما فرق داشت دروغ نگم منم کمبود محبت داشتم همچین مردایی برام خیلی مورد پسند بودن اغلب دخترا تو سن ۱۸و۱۹ همچین پسرایی رو میپسندن دیگه