سلام میخوام درد دل کنم بلد نیستم کسی رو هم ندارم باهاش حرف بزنم جلو دوستا و اشناها خیلی وجه خوبی دارم نمیخوام قضاوت بشم مامانم از من دوره اگرم نزدیکم بود اهل گوش دادن بدون قضاوت نیست
به نظرم مامانت راست میگه . مرد اگر بدی نکنه یعنی خوبه . والا . بیش از ده سال از زندگیتون گذشته دکتره و کارش سنگین . توقع داری عین فیلمای ماهواره هر دم بیاد از پشت بغلت کنه و..... یه نگا به تاپیکای اعضای سایت بنداز مشکلاشونو بخون.خیانت بداخلاقی اعتیاد دست بزن فحاشی بچه ننه . ناباروری بد دلی بی پولی و......
میخواستم قرص بخورم شاید ارامش بگیرم فهمید عصبانی شد قرصارم ریخت تو توالت این اتفاق مال یه هفته پیشه ...
چند وقته اینجوری داری غدا درمیاری عزیزم؟ب خودت بیا ها چهار چشی مواظب شوهرت باش شاید تو از تو خونه نشستن کلافه باشیو حساس شده باشی ولی مردااینو درک نمیکنن موقعیت شوهرت تو خوبه و بااین دوره زمونه ای ک ماالان باهاش رو بروییم میبینی زنا چجوری کنه میشن و دلبری میکنن خواهشا هرچیم ناراحتیو دلت میگیره ب روت نیار یا نق نقو نباش بذار کنارت ارامش داشته باشه گلم اصن هیچیم نگه هیشکارم نکنه تو هیچکار نکن فقط برو کنارش بغلش کن حرفای خوب بزن
استارتر الان چندتا از تاپیکای قبلی ات رو خوندم من زیاد اهل قضاوت نیستم . اما فکر میکنم بهتره شما توی طرز فکر و رفتارهاتون تجدید نظر کنید اینطور که از تاپیکات پیداست همسرتون آدم بدی نیست.