2777
2789
عنوان

درد دل😥

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 93 پست

میخواستم قرص بخورم شاید ارامش بگیرم فهمید عصبانی شد قرصارم ریخت تو توالت این اتفاق مال یه هفته پیشه منم دیوونه شدم افتادم بجونش زدمش حرص دلمو خالی کردم گازش گرفتم الان فکرشو میکنم خجالت میکشم 😶😶😶😶 شانس اوردم دخترم نبود ببینه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مامانم همش میگه هی شل و ول بازی دربیار اخرش یکی میاد میشینه زیرپاش سختیاشو تو تحمل کردی الان که جا ا ...

ن عزیز دلم توکلت ب خدا باشه ب خودت برس پول خررررج کن نشین تو تو خونه هی فکرو خیال کن برو بیرونو بگرد  ب خودت برسو برو‌ محیط کارش خودی نشون بده ک همه بفهمن این اقا ی خانوم خوشگل داره وقتیم از یخ بودنش ناراحت میشی بگو عشقم درکت میکنم ک مشغله داریو خسته میشی ولی دلم میخاد بیشتر برا منم وقت بذاری من ب محبت تو احتیاج دارم و خاطره های قدیمو تعریف کن براش

میخواستم قرص بخورم شاید ارامش بگیرم فهمید عصبانی شد قرصارم ریخت تو توالت این اتفاق مال یه هفته پیشه ...

خخخخخ عزیزم زندگی رو سخت نگیر خودت زندگیتو شادتر کن یه مسافرت یا گذروندن یروز خوب خارج شهر باعث میشه از این یکنواختی بیرون بیای

ن عزیز دلم توکلت ب خدا باشه ب خودت برس پول خررررج کن نشین تو تو خونه هی فکرو خیال کن برو بیرونو بگرد ...

اخ اخ گفتی بدا برات تعریف کنم یه لحظه برم دخترم داره صدام میکنه

به نظرم مامانت راست میگه . مرد اگر بدی نکنه یعنی خوبه . والا . بیش از ده سال از زندگیتون گذشته دکتره و کارش سنگین . توقع داری عین فیلمای ماهواره هر دم بیاد از پشت بغلت کنه و..... یه نگا به تاپیکای اعضای سایت بنداز مشکلاشونو بخون.خیانت بداخلاقی اعتیاد دست بزن فحاشی بچه ننه . ناباروری بد دلی بی پولی و......

به نظرم مامانت راست میگه . مرد اگر بدی نکنه یعنی خوبه . والا . بیش از ده سال از زندگیتون گذشته دکتره ...

خداروشکر از این خصلتای بد نداره دستو دلبازیش معروفه بقول خودشم تو مرامش نیست دست رو زن بلند کردن😐😐😐😐

میخواستم قرص بخورم شاید ارامش بگیرم فهمید عصبانی شد قرصارم ریخت تو توالت این اتفاق مال یه هفته پیشه ...

چند وقته اینجوری داری غدا درمیاری عزیزم؟ب خودت بیا ها چهار چشی مواظب شوهرت باش شاید تو از تو خونه نشستن کلافه باشیو حساس شده باشی ولی مردااینو درک نمیکنن موقعیت شوهرت تو خوبه و بااین دوره زمونه ای ک ماالان باهاش رو بروییم میبینی زنا چجوری کنه میشن و دلبری میکنن خواهشا هرچیم ناراحتیو دلت میگیره ب روت نیار یا نق نقو نباش بذار کنارت ارامش داشته باشه گلم اصن هیچیم نگه هیشکارم نکنه تو هیچکار نکن فقط برو کنارش بغلش کن حرفای خوب بزن

استارتر الان چندتا از تاپیکای قبلی ات رو خوندم من زیاد اهل قضاوت نیستم . اما فکر میکنم بهتره شما توی طرز فکر و رفتارهاتون تجدید نظر کنید اینطور که از تاپیکات پیداست همسرتون آدم بدی نیست.