بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تحلیل لثه دارم يه دندون هست جلویی فک پایین. اگه دندون ها ردیف نباشه دکتر ها ميگن باید ارتودنسی شه ولی خب هزینه ش واسم زیاد بود نرفتم قبل از ارتودنسی پیش جراح لثه باید برید لثه ها از نظر سلامت بررسی شن
خواهش میکنم گلم بله دقیقا دندون جلوم فک پایین. من سریع پیگیرش شدم برای شما تو چه مرحله ایه؟!
من نمیدونم والا دوسال پیش رفتم ارتودنسی دکتر بهم گفت باید بری پیش متخصص لثه تاییدیه سلامت لثه بگیری من رفتم گفت عکس بگیر عکس گرفتم گفت تحلیل لثه یا ریشه داری و باید اول جرم گیری کنی و بعد جراحی من چون پولش رو نداشتم انجام ندادم الان بعد دوسال میخام ارتو کنم چون دندونام واقعا نا مرتبه ولی الان خیلی میترسم چون متخصص لثه گفته بود ممکنه اگه ارتو کنی دندوناتو از دست بدی الانم نمیدونم چیکار کنم ارتو نمیشه نکنم چون دندونام خیلی زشته نه راه پس دارم نه راه پیش
نمیدونم والا چیکار کنم کاش یکی که وضعیتش مثل من باشه بیاد بگه.من پیش یه دندانپزشک با تجربه میخام ارتو رو انجام بدم اون بهم کلی پنی سلین داده شما هم همینا رو داد بهت؟