2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخاطر عفونت یا ویروس هستش و قابل ترمیمم هست من داشتم درست شد البته با دارو

سلام عزیزم ممنون جواب دادی اینجا هیشکی راجبه بیماری زیاد به آدم جواب نمیده.شما تحلیل لثه داشتی مطمئنی؟

سلام عزیزم ممنون جواب دادی اینجا هیشکی راجبه بیماری زیاد به آدم جواب نمیده.شما تحلیل لثه داشتی مطمئن ...

خواهش میکنم گلم

بله دقیقا دندون جلوم فک پایین.

من سریع پیگیرش شدم

برای شما تو چه مرحله ایه؟!

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......

من تحلیل لثه دارم يه دندون هست جلویی فک پایین. اگه دندون ها ردیف نباشه دکتر ها ميگن باید ارتودنسی شه ولی خب هزینه ش واسم زیاد بود نرفتم قبل از ارتودنسی پیش جراح لثه باید برید لثه ها از نظر سلامت بررسی شن 

خواهش میکنم گلم بله دقیقا دندون جلوم فک پایین. من سریع پیگیرش شدم برای شما تو چه مرحله ایه؟!

من نمیدونم والا دوسال پیش رفتم ارتودنسی دکتر بهم گفت باید بری پیش متخصص لثه تاییدیه سلامت لثه بگیری من رفتم گفت عکس بگیر عکس گرفتم گفت تحلیل لثه یا ریشه داری و باید اول جرم گیری کنی و بعد جراحی من چون پولش رو نداشتم انجام ندادم الان بعد دوسال میخام ارتو کنم چون دندونام واقعا نا مرتبه  ولی الان خیلی میترسم چون متخصص لثه گفته بود ممکنه اگه ارتو کنی دندوناتو از دست بدی الانم نمیدونم چیکار کنم ارتو نمیشه نکنم چون دندونام خیلی زشته نه راه پس دارم نه راه پیش

عزیزم برای شما خیلی پیشرفته هستش باید همون موقع هرجوری شده پیگیریش میکردین...

الان هم حتما دوباده برین و درمان کنین چون گذشت زمان فقط بدترش میکنه...اصلنم نگران هزینه نباشین برای سلامتیتون هرچقدر سرمایه بذارین ارزش داره

من تحلیل لثه دارم يه دندون هست جلویی فک پایین. اگه دندون ها ردیف نباشه دکتر ها ميگن باید ارتودنسی شه ...

من پول ارتو رو به زور قسط دارم جور میکنم اگه جراحی لازم باشه اصلا نمیتونم

نه هنوز....اما قصدشو دارم

نمیدونم والا چیکار کنم کاش یکی که وضعیتش مثل من باشه بیاد بگه.من پیش یه دندانپزشک با تجربه میخام ارتو رو انجام بدم اون بهم کلی پنی سلین داده شما هم همینا رو داد بهت؟

نمیدونم والا چیکار کنم کاش یکی که وضعیتش مثل من باشه بیاد بگه.من پیش یه دندانپزشک با تجربه میخام ارت ...

آره عزیزم گفتم که عفونت هستش.آنتی بیوتیک هم لازمه واقعا.حتما مصرف کنین جدی بگیرین خدایی نکرده دندوناتونو از دست ندین هیچی دندون خود آدم نمیشه

آره اونا رو مصرف کردم ولی واقعا از پس هزینه جراحی لثه برنمیام.چند تا از دندونپزشکا هم که دیدن گفتن فقط جرمگیری کافیه نمیدونم اون متخصص لثه چی میگفت 

آره اونا رو مصرف کردم ولی واقعا از پس هزینه جراحی لثه برنمیام.چند تا از دندونپزشکا هم که دیدن گفتن ف ...

برو پیش دکتر صدقی هم قیمتاش خوبه هم اینکه ممکنه روش های دیگه رو انجام بده 02188696774 این شمارشه