2777
2789
عنوان

ادامه تحصيل

1113 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

ميخواستم يه سوال بپرسم از كساني كه تجربه دارن

من٢٢سالمه هنوز يكسال هم ني ازدواج كردم همسرم ١٠سال بزرگتره

بعد اينكه ديپلم گرفتم و ازدواج كردم و دوست دارم ادامه تحصيل هم بدم

و از طرفي ميخوام بچه دار شدنم هم به درازا نكشه و فاصله نيوفته حالا نميدونم واقعا ميشه با بچه به ادامه تحصيل هم داد ولي خوب فعلا كه نميخوام بچه دار بشم از طرفي استرس و اضطراب اين گرفتم كه بچه دار شدن به تعريق نيوفته زياد از طرفي هم ميگم خوب سني ندارم و واسه بچه دار شدن دير ني و از طرفي هم ميگم اگه بچه بياد نميتونم كار خودم انجام بدم كسي راهنمايي داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دير ني؟؟؟ عزيزم براي درس خوندن ديگه ديره  اونوقت فاصله سنيت با بچت زياد ميشه مخصوصا باباش كه ...

هیچ وقت کسی رو ترغیب به درس نخووندن نکن

۲۲سال کجاش زیاده😨😨😨😨

بچه مادر مستقل و تحصیلکرده میخواد

مادر جوون بیسواد بنظر تو بهتر از مادرتحصیلکرده س🤔

هیچ وقت سی رو ترغیب درس نخووندن نکن ۲۲سال کجاش زیاده😨😨😨😨 بچه مادر مستقل و تحصیلکرده میخواد ما ...

لایک

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

حالا ما که خوندیم چیکار کردیم والامن یکی پشیمونم میگم ای کاش اون همه وقت و پول حیف نمیکردم نه کاری هست نه وضع مملکت درسته که بشع کار خوب بابتش پیدا کرد گذاشتم در کوزه آبشو بخورم همش میگم کاش بجا درس میرفتم هنری چیزی یاد میگرفتم😭

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
هیچ وقت سی رو ترغیب درس نخووندن نکن ۲۲سال کجاش زیاده😨😨😨😨 بچه مادر مستقل و تحصیلکرده میخواد ما ...

واقعا اين دوره ديپلمه بي سواد حساب ميشه و بچه هم همچين مادري نميخواد🤣

دير ني؟؟؟ عزيزم براي درس خوندن ديگه ديره  اونوقت فاصله سنيت با بچت زياد ميشه مخصوصا باباش كه ...

مردها که مشکلی ندارن هروقت بخوان بچه دار می شن زن ها هم تا چهل و دو سه سالگی وقت دارن. بعد ها که بچه بزرگ میشه میگه چرا مادرم درس نخوند و من خجالت میکشم و این حرف ها . درس هم برای خودت خوبه و هم آینده بچه . در ضمن وقتی بچه دار بشی به سختی می تونی پیشرفت کنی  و اون زمان اگر شوهرت ادامه تحصیل بده فاصلتون زیاد میشه

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 
حالا ما که خوندیم چیکار کردیم والامن یکی پشیمونم میگم ای کاش اون همه وقت و پول حیف نمیکردم نه کاری ه ...

عزيزم اوضاع مملكت اينجوره وگرنه خوشحال باش تو يه پا جلوتر از كسايي هستي كه نخوندن مثل ما همون هم خوبه كه مدركت داري هميشه اوضاع اينجور نميمونه

عزيزم اوضاع مملكت اينجوره وگرنه خوشحال باش تو يه پا جلوتر از كسايي هستي كه نخوندن مثل ما همون هم خوب ...

حتما ادامه بده عزیزم من سن خیلی خیلی پایین ازدواج کردم و زود بچه دار شدم اما هیچ وقت دست از درس خوندن بر نداشتم و هیچوقت هم از زمان و انرژی که برای اموختن گذاشتم پشیمون نشدم

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟