2777
2789
عنوان

ادامه تحصيل

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 29 پست
حالا ما که خوندیم چیکار کردیم والامن یکی پشیمونم میگم ای کاش اون همه وقت و پول حیف نمیکردم نه کاری ه ...

اشتباهااینه که بخاطر کار درس میخونن  

ی زمانی اینجور جواب میداد 

توپدوره ما باید ی کار و‌حرفه برا امرار معاش داشته باشیم در کنارش برای تعالی روحی درس هم بخونیم 

تحصیل در هر حال ارزشمنده 

ی مغازه دار تحصیلکرده از ی مغازه دار بیسواد خیلی بهتره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
عزيزم اوضاع مملكت اينجوره وگرنه خوشحال باش تو يه پا جلوتر از كسايي هستي كه نخوندن مثل ما همون هم خوب ...

چی بگم والا امیدوارم. با فوق حسابداری هر جااااا رفتم پارتی و سابقه و فلان خواسته جدا از درخواست های نابجا همش میگم کاش دنبال هنری میرفتم که حداقل بتونم ازش استفاده کنم اینطوری خیلی بده 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا اين دوره ديپلمه بي سواد حساب ميشه و بچه هم همچين مادري نميخواد🤣

عزیزم هرجور شده ادامه تحصیل بده اگه همزمان با دانشگاه رفتن باردار شدی میتونی مرخصی بگیری یکی از دوستای من بخاطر زایمانش 2ترم مرخصی گرفت پارسال هم واحد کم ورداشته بود ولی الان دخترش 2سالشه خیلی راحت میاد دانشگاه بااینکه صب تا عصر مجبوره دانشگاه باشه دخترشم مامانش نگه میداره

من 26سالمه وفوق دارم. ویه بچه دوساله. اما اگه تجربه الانم داشتم هيچوقت درس نمیخوندم. بعد دیپلم شروع میکردم بچه آوردن😃

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
اشتباهااینه که بخاطر کار درس میخونن   ی زمانی اینجور جواب میداد  توپدوره ما باید ی کار و ...

نه عزیزم صرفا براکار نیست .ولی وقتی آدم اون همه زحمت بکشه و هزینه کنه آخرش بشینه کنج خونه افسرده میشه و به مراتب زده میشه دیگه

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

[QUOTE=73157135]نه عزیزم صرفا براکار نیست .ولی وقتی آدم اون همه زحمت بکشه و هزینه کنه آخرش بشینه کنج خونه افسرده میش ...[/QU

بیسوادی و نخوندن هم چیزی رو‌عوض نمیکنه بدتر هم می‌کنه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من 26سالمه وفوق دارم. ویه بچه دوساله. اما اگه تجربه الانم داشتم هيچوقت درس نمیخوندم. بعد دیپلم شروع ...

مثل همیم😉

درس بخون‌. سالای آخراگه خواستی بچه بیار.  اروم اروم درست رو میخونی فوقش. یه مادر تحصیلکرده به نظرم بهتره. من که فوق لیسانسم رو همزمان با کارم گرفتم، همون موقع یکی ازهمکلاسیهام که اونم کار میکرد،  بچه دارم شد. اصلا منافاتی ندارن با هم. مخصوصا که شوهرت تحصیل کرده هستن. درس بخون مادر، بخون. از همین امروز شروع کن. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

شرایطط عین منه

من۲۱سالمه ۲تا بچه دارم یه پسر۲ونیم ساله و ی دختر۵ماهه

دومی ناخاسته بود ولی شد دیگه....!!!

دیپلمم رو گرفتم بعد ازدواج کردم الانم میخام نی نی هام یکم بزرگ بشن بزارمشون مهد و بیام ادامه بدم 

درسم خوبه پس میتونم

شوهر منم فوق خونده

بعضی کاربرا خیلی صریح حرف میرنم ک تو دلتو خالی میکنن ولی ببین ما سنی نداریم هنوز و میتونیم

دختر خاله من۲۹سالشه داره برا لیسانس میخونه خیلیم عالی

کسیم بهش چپ نگا نکرده 

🦄you're the most expensive  thing that I have 
همسرت چه 31 سالگی بچه دار شه چه 35 سالگی فرقی نداره، فکر پيشرفت خودت باش، برا مادر شدن وقت داری حالا

اتفاقا به اين هم فكر كردم

خيليا آقا٤٠سالشه و خانم مثلا٣٥تازه بچه دار شدن مثل خيلي از سلبريتي هاي خودمون مگه چه ميشه

خيليا هم مثلا١٠سال ازدواج كردن و تازه بچه دار شدن قصدش نداشتن تو اين مدت يا هم تحصيل ميكردن 

ولي من دچار استرس شدم

شرایطط عین منه من۲۱سالمه ۲تا بچه دارم یه پسر۲ونیم ساله و ی دختر۵ماهه دومی ناخاسته بود ولی شد دیگه. ...

درسته قبول دارم من دقيقا سالي كه ميخواستم بخونم واس كنكور ازدواج كردم اونم قصد ازدواج نداشتم ولي خوب بخاطر مشكلات و ضربه هاي روحي ديگه مسيرم عوض كردم 

حالا واقعا اگه يه كاري نكنم و بشينم فقط خونه داري و مادري كنم دق ميكنم چون رتبه اول كلاس بودم هميشه 

و ممتاز هيچوقت نشد كسي از درسم اعتراض كنه و آنقدر هم علاقه به درس دارم كه جوونم براش ميره فقط دچار استرس شدم و البته شوك هاي منفي كه وارد ميكنن كه نه بچه دار شو اگه نشي ديگه هيچ

جلوگيري كني ديگه نازا ميشي و از اين قبيل حرفاي خاله زنكي دور و بري ها

اتفاقا به اين هم فكر كردم خيليا آقا٤٠سالشه و خانم مثلا٣٥تازه بچه دار شدن مثل خيلي از سلبريتي هاي خو ...

من خودم اگه ازدواج کنم احتمالا خودم تو 34 سالگی و همسرم 40 سالگی پدر مادر میشیم اصلا هم استرس ندارم، شمام به دلت بد راه نده با آرامش لذت ببر از زندگيت

[QUOTE=73157796]درسته قبول دارم من دقيقا سالي كه ميخواستم بخونم واس كنكور ازدواج كردم اونم قصد ازدواج نداشتم ولي خوب ..

نه عزیزم حرفای خاله زنک نیست واقعا فاصله انداختن برای بچه دارشدن مشکل ایجادمیکنه من خودم لیسانس ازدواج کردم قید ارشد رو زدم چون شوهرم خیلی بچه دوست داشت ولی چندنفرازدوستان نزدیکم ک درسشونو ادامه دادن وفاصله انداختن الان دچار مشکلن و هرسال سنشون هم بالاتر میره وریسک بارداریشون هم بیشترمیشه بنظرمن اگه خیلی علاقه داری نهایت تا فوق دیپلم بخون ک دلت خوش باشه دانشگاه رفتی وگرنه لیسانس طولانیه دوروبریام خیلی اذیتت خواهند کرد هیچ لذتی هم از درس نمیبری