2777
2789

سلام. من غربالگری اول رفتم. خدا رو شکر سونو آزمایش همه چیز خوب بود.

الان برای مرحله دوم باز برام آزمایش نوشت ۱۴ آذر و سونو  دو هفته بعد آز مایش باید برم.

به نظرتون مشکوک نیست؟

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم برای منم همینطور بود تو ان تی ریسک نی نیم پایین بود و برای مرحله دوم هم آزمایش نوشت هم سونو. خداروشکر نتیجه هم خوب بود. نگرانی نداره.

لا تقنطوا من رحمت الله
مشکوک چیه؟ مگه کارآگاهی؟ وقتی خوب نباشه تو سونوت مینویسه دیگه رودربایستی که نداره بعضی دکترا واسه ...

پس خیالم راحت.

آخه دکترم اینطوری گفت همه چیز خوبه ولی آزمایش دومم باید بری.

از کار آگاهم بدتر شدم.

نه عزیزم برای منم همینطور بود تو ان تی ریسک نی نیم پایین بود و برای مرحله دوم هم آزمایش نوشت هم سونو ...

خدا رو شکر.

پس همه چیز اوکیه من باز حساس شدم.

منم غربالگري اولم دکتر گفت عالیه, کمترین ریسکو داری ولی غربالگری دومم واسم نوشت هم آز هم سونو

به منم همینو گفت. البته نا گفته نباشه انقدر استرسم بالا بو. دکترم گفت میگفتی برات آز دقیقتر مینوشتم که هزینه یک میلیون خورده ایی.

گفتم اگه لازمه بنویس. گفت از نظر من نیازی نیست.ننوشت

چند هفتته 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا