2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حالی که تو اشپزخونه مشغول کارم پسرم از باشگاه اومده ولو شده رو مبل  با دوس دخترش یواشکی چت م ...

😄😄😄😄

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

دقيقا منم همين كه شما گفتي😂

البته هنوز دختر ندارم ولی فک کنم اینجوری میشه

رابطم با شوهرم کمرنگ تر شده و هر کدوممون تفریحای خودمونو داریم

۲۰ سال دیگ این تاپیکو میارم بالا ببینم چیشدین همتون😂

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
در حالی که تو اشپزخونه مشغول کارم پسرم از باشگاه اومده ولو شده رو مبل  با دوس دخترش یواشکی چت م ...

بیچاره بچه های ما هرگز کلاهی سر ما نمیتونن بزارن 😂

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
بیچاره بچه های ما هرگز کلاهی سر ما نمیتونن بزارن 😂

خخخ نگران نباش اینا پدر مادرشون ماییم!!! باید کلاهمونو بزاریم بالاتر😂

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

60 ساله شدم سلامت و جوون و خوشبخت و پسرم اولم ازدواج کرده نوه دار شدم و پسر دومم می خواد بره دانشگاه و پسر سومم هنوز تحصیلاتش رو تموم نکرده تو بهترین نقطه داریم با شوهرم و پسرام زندگی می کنیم بیزینس خودمون رو داریم موسسه خیریه مون رو به خوبی اداره می کنیم امروز ناهار درست کردم مادرم و خواهرام و شوهراشون و بچه هاشون و برادرم و خانومش و فرزندانش خونمون دعوت هستند هر سه پسرم همراه با همسرم کمکم می کنند عروسم داره استراحت می کنه و نوه کوچولوم تو بغلمه

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

۴۶سالمه ..هنوزم شاداب و جوونم .تو کارم خیلی موفقم و خیلیا ازم به عنوان بهترین مربی مشهد یاد میکنن.دختر و پسرم نوجوونن و کنار مردی که عاشقشم میان سالی رو میگذرونم😊

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

کاش 20 سال دیگه این تاپیک باشه ببینیم کدومامون به آرزوهامون رسیدیم 

ان شاء الله همگی به آرزوهامون برسیم و حتی فراتر از آرزوهامون و در سلامت کامل باشیم با دل خوش آمین

راستی عروسم رو خیلی دوست دارم از دخترم بیشتر (20 سال بعد)

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
من دخترم شوهر کرده و خانم خیاط ماهریه برا خودش.یچه دومم اگه پسر باشه برا خودش قرمان کشتیه اگه دختر ب ...

از این دو نفره عشق و حال خیلی خوشم اومد