2777
2789

من اینقدر گشنم میشد تو بارداری کلا نون پنیر میخوردم بعدکه نی نیم دنیا اومده همه میگن خوش اخلاقه و تو نت و هرکی دیدم گفته بخاطر پنیره بچه رو خوش اخلاق میکنه اصلا اخم نمیکنه واسه همه میخنده بخدا حتی واسه غریبه ها توخیابون

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار منه بدبخت نوشتم همینو همه ریختن سرم ک بیا منو بخور ما چمیدونیم چی داری ک بگیم بخور

عزیزم اخه یکم خنده دارع خب تو که تاپیک داری میزنی برو یه دیقه بخودت زحمت بده نون پنیر بسگویتی چیزی بخور دیه اه اصلا بیا منو بخور ب ما چه که تو گشنته استارتر🤣🤣🤣

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
جدا؟؟؟الان میرم نیم کیلو پنیر میخورم😎😎

اصلا نمیدونم چرا شب و روز فقط پنیر میخوردم گردو هم میخوردم چه خشک چه تر ولی عاشق پنیر بودم نی نیت پسره یا دختر؟

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
اخه تیکر گذاشته بودی اگه یادت باشه از منم پرسیدی توهم مثل من تو عقد باردار شدی برای همین کنجکاو شدم ...

تیکرگذاشتم ببینم چقدفرصت دارم واسه عروسی😁😁😁اخ ی ماه پ نشدم بی بیم گذاشتم مثبت شدگفتم حتماحاملم خداروشکرکاذب بود

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐