2777
2789
عنوان

بی بی چک

222 بازدید | 32 پست

سلام خانوما من سه روز پیش بی بی چک گذاشتم فقط یه خط نشون داد که منفی بود امروز گذاشتم یه خط نشون داد اما جای خط دوم قالب خط دومش کاملا مشخص اما خط نیفتاده الان یعنی چی؟؟!!

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

منتظورتون اینکه هاله افتاده

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منفیه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

انگار پخش شده. اصلا عکسش خوب نشده

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

مال منم اینجوری بود منفیه پخشم شده

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

بابا یه هفتس دیوونه شدم من تو غذاهام زعفران میریزم به خدا دلم لک زده اگه منفیه راحت زعفران بخورم

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

صلوات برای امضات عزیزم .انشالله زودی مامان بشی 😘

فدات بشم گلم مرسی ایشاالله

مطمئن باش که مثبت میشه بخدا منم همین طور شد بارداری قبلیم جای خط یه قاب سفید انداخت که من گفتم وا بی بی خراب بهم داده داروخونه ساعت ۲ شب بود با دوتا فوش به داروخونه رفتم گزاشتم بالای کمد وناامید رفتم خوابیدم بخدا ساعت ۶ رفتم توالت گفتم یه نگاه بندازم دیدم یه هاله کمرنگ انداخته ووکلی ذوق فرداش رفتم ازمایش گفت مشکوکه برو چندروز دیگه بیا منم ۷ روز بعد رفتم از مثبت شد بتام ۱۲۰۰ بود

والا من اینطوری شد حالا تورا نمیدونم