2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئن باش که مثبت میشه بخدا منم همین طور شد بارداری قبلیم جای خط یه قاب سفید انداخت که من گفتم وا بی ...

یعنی این ونگه دارم خطش مشخص میشه؟یا یه دونه دیگه بخرم؟والا منم کلی فهش نثاره داروخانه کردم که تکلیف آدم و معلوم نمیکنن😂

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

استاتر دوربین گوشیت خوب نیست مثل مال من😁 اگه خودت یه هاله هر چند کمرنگ میبینی حتما مثبته.اگه منتظری ...

آره به درد نمیخوره،منتظر که نه من یه بچه دارم اما خب بدمم نمیاد مثبت باشه 

مال منم اینجوری بود منفیه پخشم شده

عکس دوم وببین واسه شما اینجور بود؟؟انشاالله این ماه بیای خبر بارداریت وبدی عزیزم

یعنی این ونگه دارم خطش مشخص میشه؟یا یه دونه دیگه بخرم؟والا منم کلی فهش نثاره داروخانه کردم که تکلیف ...

تو خود بروشورش نوشته بايد بعد از ٥ دقيقه جواب بده اوني كه چندساعت بمونه جوابش درست نيس

یعنی این ونگه دارم خطش مشخص میشه؟یا یه دونه دیگه بخرم؟والا منم کلی فهش نثاره داروخانه کردم که تکلیف ...

نگه دار ببین چی میشه تا چند ساعت من این قد بتام کم بوده که خونم نشون نداد گفت مشکوکه بعد ۷ روز بتام شده بود۱۲۰۰

والا بی بی چک که اونروز زدم دربدر خط نمینداخت خودم جلو بی بی خجالت کشیدم اخه اول خط سفید شد منم خیلی فوش دادم به داروخونه وبی بی چک بعد که چند ساعت بعد دیدم فقط قربون صدقه بی بی چک وفروشنده خانم میرفتم 

مطمئن باش که مثبت میشه بخدا منم همین طور شد بارداری قبلیم جای خط یه قاب سفید انداخت که من گفتم وا بی ...

عزیزم عکس دوم وببین مال شما اینجور بود؟

با توضیحایی که دادی شبیه من بود والا حالا تورا نمیدونم من توعکس تو چیزی نمیبینم این دلیل نمیشه چون اپلود میکنی کیفیت میاد پایین اگه اینطوری که میگی باشه انشاله هستی 

با توضیحایی که دادی شبیه من بود والا حالا تورا نمیدونم من توعکس تو چیزی نمیبینم این دلیل نمیشه چون ا ...

ممنون عزیزم هرچی خدا بخاد من فقط از سردرگمی بدم میاد آخه چهارم باید پری میشدم اما فقط دوتا قطره خون اومد