2777
2789
عنوان

بارداری

119 بازدید | 7 پست

با سلام به دوستان هفته ۲۲بارداری هستم اشتهام کم شده قبلا به جای ۵وعده غذا الان ۳وعده غذا میخورم و فقط میوه و شیرمو اضافه کردم ولی خب با اشتها چیزی نمیخورم دلیلش چی میتونه باشع

سونوگرافی رفتین جنسیتش چیه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اشتها ندارم هفته 11هستم انگار غذا از گلوم پایین نمیره ولی چون ترشی خیلی دوس دارم کنار غذا بزارم بهتر میخورم غذا رو

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله
بله پسره 

بسلامتی جالبه همه میگن مادر پسر خیلی خوش اشتهاس.قرص پریناتال بخرید بخورید تا اشتهاتون باز بشه به جای ۵ وعده غذا ۶ وعده بخورید

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

[QUOTE=73079353]منم همينطورم ٣ ماه اول چون ويار نداشتم خيلى غذا مى خوردم ولى بعدش كمتر شده خوراكى [/QUOTEاره منم اوایل اینجور نبودم الانم حس میکنم از بو غذا بدم میاث به زور میخورم ضعیف نشم

@bardariiiii

🍓🍓🍓🍓آدرس گروههای مرتبط با بارداری همراه

کارشناس و

گروه اقدام به بارداری در تلگرام  

""""گروه های مادرو کودک و غذای بچه ها"""

و گروه چت و درددل  خانمها🍓🍓🍓🍓

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!