2777
2789
عنوان

😞😞کمک لازمم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 67 پست

ببین عزیز بعلاوه اون سوره ها که گفتم ده تا آیه اول سوره صافات و نه تا آیه اول سوره جن ،فیل ،ناس،رو ده بار به آب بخون و بعد به مدت سه یا هفت شب عسل میکنی با این آب و به مدت یکماه هم تو خونت نگه می داری ،و به نیت دور شدن از همزاد و باطل شدن سحر و چشم زخم ،انشالله که موفق بشی ،صلوات و استغفار یادت نره که.چاره تموم درد هاست و با خدا دوست شدن و آشتی کردن و خدا رو فقط برا حاجت گرفتن خواستن هم نباشه ،من رو هم دعا کن .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه که ناامید نشیم و اعتقادمون نشکنه 

دقیقا من یه بار چار سال تمام دعا میکردم نمیدونی چجوری معجزه کرد یعنی چون معجزشو دیدم حس میکنم این دفه هم معجزه میکنه

ببین عزیز بعلاوه اون سوره ها که گفتم ده تا آیه اول سوره صافات و نه تا آیه اول سوره جن ،فیل ،ناس،رو د ...

ب روی چشم دست گلتون درد نکنه جادو ک زیاد کردن منو ولی حتما میخونم خدا ایشالله بهترین از هر چیزی و خیرت رو بهت بده لبخند از رو لباتون نره

دقیقا من یه بار چار سال تمام دعا میکردم نمیدونی چجوری معجزه کرد یعنی چون معجزشو دیدم حس میکنم این دف ...

واقعا معجزه دیدی؟..خیلی خیلی دنبال یه معجزه ام ولی اتفاق نمی افته  دوس دارم خدا خودش پادرمیونی کنه برام  و معجزه کنه 

واقعا معجزه دیدی؟..خیلی خیلی دنبال یه معجزه ام ولی اتفاق نمی افته  دوس دارم خدا خودش پادرمیونی ...

اره عزیزم دیدم یعنی همه با چشمای خودشون دیدن از چ جهنمی ازاد شدم ببین اون موقع هیشکی پشت من نبود تک و تنها بودم کاری ازم برنمیومد فقط دعا اصلا امیدمو از دس ندادم برا. همینه ک الانم نزدیک دوساله ازش حاجتمو میخوام ولی نا امید نمیشم مهربونم تو هم نشو یه روزی چنان معجزه کنه ک حظ کنی منم منتظر معجزشم