2821
2789
عنوان

😞😞کمک لازمم

424 بازدید | 67 پست

دوستان دعایی ک بگیره برای حاجتم میخام اگ حاجت روا نشم ایندمم تباه میشه ب هر دری زدم خیلی چیزا خوندم ولی افاقه ای نداشت میتونین راهنماییم کنین لطفا

نماز حضرت زهرا خوندی؟

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه لطف میکنین بگین پطوره

امروز سر صب خوندم دوساعت دیگ حاجت روا میشم😂😂😂

دورکته رکعت اول بعد حمد 100تا سوره قدر 

رکعت دوم بعد حمد 100تا توحید 

بعد که تموم شد دعا داره ک باید تو نت سرچ کنی بیاد گلم 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
نظر من خدا لحظه ناامیدی به دادت میرسه زیارت عاشورا و دعای توسلم بخون عزیزم

دعای توسل یه ساله هر شب میخونم زیارت عاشورا هم از اول محرم امیدم ب خودشه ولی دیگ نمیکشم زجر میکشم 

ممنونم از کمکمتون امیدوارم به حاجتاتون برسین

وااای مرسی عشقم خیلی جواب میده انشالا از خوشحالی حاجت روا شدنت بیای تاپیک بزنی تو خوشحالیت شریک شیم

فقط و فقط به خدا توکل کن هیچ کس جز خدا نمیتونه کمکت کنه خیلی ذکر بگو همیشه و در هر حالتی ذکر خدواند ...

تسبیح همیشه دستمه بسم الله میگم استغار توحید همه چی حتی شبا از خواب بلند میشمذکر میگم انقد داغونم

دعای توسل یه ساله هر شب میخونم زیارت عاشورا هم از اول محرم امیدم ب خودشه ولی دیگ نمیکشم زجر میکشم&nb ...

چرا گلم حاجت روا میشی دلت که میشکنه قسم بده خدا رو صداتو میشنوه