2821
2789
عنوان

😞😞کمک لازمم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 67 پست
وااای مرسی عشقم خیلی جواب میده انشالا از خوشحالی حاجت روا شدنت بیای تاپیک بزنی تو خوشحالیت شریک شیم

زود جواب میده گلم.؟ خدا کنه ب جون خودم تو ارزوی ی روز بی ترسم 

چرا گلم حاجت روا میشی دلت که میشکنه قسم بده خدا رو صداتو میشنوه 

اصلا دلیل این سختیای زندگیمو نمیفهمم به همه کس قسمش دادم روز ب روز خورد تر و شکسته تر میشم ولی فقط دعاس ک ارومم میکنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا دلیل این سختیای زندگیمو نمیفهمم به همه کس قسمش دادم روز ب روز خورد تر و شکسته تر میشم ولی فقط د ...

منم همینجورم ۳ هفته به خدا مریض شدم همش گریه میکنم علاوه بر مریضی جسمی وای فقط خدا رو قسم میدم همین 

منم همینجورم ۳ هفته به خدا مریض شدم همش گریه میکنم علاوه بر مریضی جسمی وای فقط خدا رو قسم میدم همین& ...

ایشالله ب حاجت دلتون برسین باورتون میشه شب ک میخام بخابم از زور غصه و فکر اشکم درمیاد انقد گریه میکنم تا خاب برم 

زود جواب میده گلم.؟ خدا کنه ب جون خودم تو ارزوی ی روز بی ترسم 

اره گلم هردعایی میکنی باید مطمعن باشی که حاجت میده همه چی ب باور خودت بستگی داره 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
ایشالله ب حاجت دلتون برسین باورتون میشه شب ک میخام بخابم از زور غصه و فکر اشکم درمیاد انقد گریه میکن ...

هم چنین عزیزم من سوهرم میگه نکن تو مریضی اعصاب میگیریا 

اره گلم هردعایی میکنی باید مطمعن باشی که حاجت میده همه چی ب باور خودت بستگی داره 

من باور دارم قدرتی از خدا بالاتر نیس فقط دیگ میترسم کشش نداشته باشم 

خب نکن با خودت عزیزم چه فایده من شوهرمم دیوونه کردم بیچاره برا اونم اهصاب نزاشتم

میترسم ب حاجتم نرسم ب خدا داغون میشم چون تجربه شکست بدی هم داشتم دیگ ن اشتها برام مونده ن خاب ن حس حرف زدن با افراد خانواده هیچی

زندگیم همه جوره رو هواس

اسپند زیاد دود کن ،چهار طرف خونه رو  آب قرآن بریز،صلوات و استغفار زیاد بگو خیلی زییییییییییاد،در حد تواناییت سفره صلوات بنداز ،این سفره حاجت دهیش رد خور نداره ،قرآن هم زییییییییییییییییییییییییییییییاد بخون .تونستی بعد از حمام خودت رو با آب قرآن بشور و اگر باز تونستی نمک دریا رو تو اب حل کن و خودت رو بشور ،صلوات و استغفار یادت نره ،شام میپزی کار میکنی تو ماشین نشستی موقع خواب قط فقط فقط صلوات

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
میترسم ب حاجتم نرسم ب خدا داغون میشم چون تجربه شکست بدی هم داشتم دیگ ن اشتها برام مونده ن خاب ن حس ح ...

حاجت دوا میشی دل ببند به خدا خدا خدا همین ارامش دلت میشه عزیزم

اسپند زیاد دود کن ،چهار طرف خونه رو  آب قرآن بریز،صلوات و استغفار زیاد بگو خیلی زییییییییییاد،د ...

چشم حتما انجام میدم فقط سفره صلوات چجوریه یا اب قران چجوریه بلد نیستم دستتون طلا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز