2777
2789
عنوان

😞😞کمک لازمم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 67 پست
نه تنهایی نمیشه چون یه سری اعمال داره بعد اینکه شما الان نذر کن بگو به فلان حاجتم رسیدم یه سفره صلوا ...

خدا کنه جواب بده ..هرچی نذر کردم نشد دیگه دارم اعتقادمم از دست میدم ..یعنی میشه جواب بده سفره صلوات؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه جواب بده ..هرچی نذر کردم نشد دیگه دارم اعتقادمم از دست میدم ..یعنی میشه جواب بده سفره صلوات؟

من چله سوره حشر و شعرا هم گرفتم الان 3 روزه یاسینم خوندم 

عزیزی انشالله که جواب میگیری ،در ضمن سوره جن رو هم زیاد بخوانید و استغفار و باز من یه نگاهی به ارشیو ...

چشم حتما اونم میزارم جز لیست ختم هام استغفار و صلوات هر شب میگم خییییییلییییی ممنونم

بله چرا نمیشه اگر به صراحت باشه قطعا میشه و ایمان قلبی زیاد که میشه نذر کنید و از خدا بخواه و بگو من خیرم رو در این میبینم حالا اگر به صلاح خودت ه حاجتم رو روا کن ،بعد سفره صلوات خیلی مجرب،چون یه سفره بی ریاس

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
بله چرا نمیشه اگر به صراحت باشه قطعا میشه و ایمان قلبی زیاد که میشه نذر کنید و از خدا بخواه و بگو من ...

اجیم گفته برام میذاره ولی من نمیدونستم الان خودمم میخوام اگ حاجتم روا شد منم بزارم

حالا من چند روزپیشم خواب حرم امام حسین و امام رضارو دیدم نمیدونم تعبیرش چیه میگن یعنی حاجتتو گرفتی و ...

منم یادمه یه بار خواب حرم امام رضا رو دیدم تازه یه پارچه سفیدم میگرم همه میگن حاجتت رواس ولی تا الان نشد ک

نمیدونم والا شاید امتحان خداس

قبول کردم اومد؟ ....منم صبرم ته کشیده  طوری شدم که وقت نمیدم دعام اثر کنه خخ

یعنی امید من فقط ب دعای شب و روزمه و بس اگ نشه دلم میخاد نباشم و اون روزو نبینم

منم دیدم هی از حرم امام حسین میرم حرم امام رضا به مامانم اینام میگم شما حرم امام رضا باشید من میرم ح ...

اجی جان ب فال نیک بگیر انشاللا ب وقتش ب حاجتمون برسیم