2777
2789
عنوان

پارکینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 24 پست

چرا مهمون که موقت اونجاس نذاره تو کوچه؟؟؟!

احیانا اگر مثلا بیمار استراحت مطلق دارن و یا بیمتر با شرایط دیگه مثلا سکته ای.... خب احتمالا هر چقدر به پله ها نزدیکتر ،راحت تر. انسانیت حکم میکنه آدم کوتاه بیاد.

ولی اگر مشکل خاصی نیس ، به هیچ عنوان. شما داری اجاره بها پرداخت میکنی برای خونه به همراه پارکینگ. اگر ماشین شما رو دزد ببره آیا صاحب خونه جبران مالی میکنه؟؟؟! قطعا نه. پس همون مهمونش بذاره بیرون بهتره.

صاحب خونه اگر خیلی نگران راحتی مهمان هست میتونه از پارکینگ خودش مایه بذاره!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه.مصیبتا کشیدم سر پارکینگ با همسایه ها بخاطر همین کوتاه اومدن برا همین میگم نه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

اگه توی قرارداد پارکینگ قید شده نه میگفتم شرمنده ولی با وجود ناامنی کوچه و خیابون نمیتونم ماشین خودمو توی کوچه بزارم و بهش میگفتم اگه توی این چند شب بلایی سر ماشینم توی کوچه اومد شما مسیولیتشو قبول میکمین

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

صاحبخونمون فامیل منه.ونمیدونم باچه لحنی از شوهرم اینو خواسته ولی شوهرم شاکی بود.گفت ماکرایه میدیم چراباید من ماشینمو تو کوچه بذارم .

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

ببین قبول نکن وگرنه عادت میشه براش.بالاخره اون مهمان هم میدونه که باید توی کوچه بذاره ماشینشو.میتونه با آژانس بیاد اگه خیلی سخته براش.

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
چرا پارکینگ خودشو نمیده به فامیلش

کلا خونه فقط یه پارکینگ داره و چون صاحبخونه ماشین نداره گذاشتش ازاول دراختیارما.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
ببین قبول نکن وگرنه عادت میشه براش.بالاخره اون مهمان هم میدونه که باید توی کوچه بذاره ماشینشو.میتونه ...

خب همینومنم میگم.اگر یکی ماشین مارو بدزده دیگران میان غرامت بدن؟تازه ماشینم گرونتر شده😣😣😣😣😣