همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خب من که نمیتونم این کاروکنم من مهریمواجراگذاشتم اون بایدزنگ بزنه یابیادمنوببینه که نمیکنه این کارو. ...
تو خودت شوهرتو بهتر از هر کسی میشناسی . بالاخره هرکی یه اخلاقی داره .یه بار که خیلی پیام داد جوابشو نده بعد از چن ساعت میتونی بهش بگی بیا بریم واسه بار آخر سنگامونو وا بکنیم... حرفاتو بهش بزن ببین چی میگه
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
اگه جای من بودی چیکار میکردی؟خانوادش حتی عروسی ما رو هم بهم زدن خودش یک ماه ولم کرد جلوی همه آبرومون رفت ولی خودم درستش کردم چون دوسش داشتم
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
منم دیگه نمیخواستمش ولی چنتا مشاور بهم گفتن توی مسائل زن و شوهری غرور معنی نداره فرقی نمیکنه کی اول پیش قدم بشه.. میگفتن حتی اگه به نتیجه هم نرسیدی دو روز دیگه عذاب وجدان نمیگیری تمام تلاشتو واسه زندگیت بکن
عززیییییزم درکت میکنم .. من همه تاپیکاتو دنبال میکنم..چون یاد خودم میفتم ..آخه همه این روزا رو گذروندم ..هنوزم مشکل دارم
اسکرین آخری که گذاشته بودیو دیدم خیلی انرژی مثبت داشت نامزدت خوب حرف زده بود ..اینکه زندگیتونو دوس داره و میخواد درست بشه...اینا نشونه های خوبیه
اگه از خانواده شوهر خودم بهت بگم میفهمی که خانواده شوهرتو پیششون امامزاده هستن
خب الان چی ازصبه یه پیام بهم نداده خانوادش عین خیالشون نیست
الان شما توی دعوا و طلاق کشی هستین نباید انتظار داشته باشی هر لحظه پیام بده .. خانوادش اصلا مهم نیس ... مهم خودشه ....فکرتو درگیر این چیزا نکن.. به این فکر کن که نامزدت چقد دوستت داره؟ویژگیهای مثبتش چیه؟ویژگیهای منفیش چیه؟میشع حلش کرد یا نه