2777
2789
عنوان

کاش بمیرم😭😭😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 70 پست
منم فقط مرگ میتون ارومم کنه

هی روزگار..چیبگم دوساله نامزدم همه منتظرخبرعروسیمن حالابایدبه همه بگم میخوام جداشم دخترخالم سه ماهه نامزده یه ماه بعدعروسیشه اخه من چجوری برم؟؟؟به بقیه چیبگم فقط میریزم توخودم روزبه روزافسرده ترولاغرترمیشم😔

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
سعی کن شرط بزاری که خونه جدا بگیره.. اگهههههه دیدی اصصصلا راضی نیس نهایتش اینه که یه سال میشینی شوهر ...

انشالاکه عمل میکنه عزیزم...برام دعاکن لطفا...خیلی حالم بده خیلی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هی روزگار..چیبگم دوساله نامزدم همه منتظرخبرعروسیمن حالابایدبه همه بگم میخوام جداشم دخترخالم سه ماهه ...

عزیزم فقط این حرفوازمن داشته باش😢😢😢ازمنی که باعشق ازدواج نکردم ازمردی که باهاش‌خوشبخت نیستی بگذر که داغونترمیشی بیخیال حرف مردم این مردم کجان وقتی تو توی خون روزی هزارباردلت میشکنه😔😔

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
عزیزم فقط این حرفوازمن داشته باش😢😢😢ازمنی که باعشق ازدواج نکردم ازمردی که باهاش‌خوشبخت نیستی بگذر ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔

چطوری درستش کردی؟

حوصلشو دارید از اول بگم؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
انشالاکه عمل میکنه عزیزم...برام دعاکن لطفا...خیلی حالم بده خیلی

ایشالا که درست میشه نگران نباش فقط سیاست داشته باش اگه میدونی نامزدت ارزششو داره ولی فقط یکم ایراد داره درستش کن برگرد سر زندگیت

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
اره سوال منم هست

با محبتم و منطق و صبوری کشوندمش سمت خودم وقتی دیدم دوباره جذبم شده یواش یواش قانعش کردم یواش یواش اشتباهاتشو به رخش کشیدم و یکی یکی خواسته ها و شرطامو بهش گفتم خط و نشونامو کشیدم ...الانم اوضاع جوری شده که من طلبکار شدم.... همسرم در کل آدم خوبیه.. یه ویژگیهای بدی هم داره..سبک سنگین کردم دیدم می ارزه که بخوام درستش کنم. بالاخره هرکی یه بدیایی داره... در ضمن چن جلسه هم مشاوره رفتیم و قراره ادامه بدیم تا آخر حتی اگه رابطمون عالی هم باشه

با محبتم و منطق و صبوری کشوندمش سمت خودم وقتی دیدم دوباره جذبم شده یواش یواش قانعش کردم یواش یواش اش ...

انشالاخوشبخت بشید😊