2777
2789
عنوان

کاش بمیرم😭😭😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 70 پست
چرا طلاق گلم ؟مگه مامانت چی میگه بهت 😔

همش میگه نخواستت دوس دارم بمیرم دلم فقط مردن میخوادخیلی سخته خییییلی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خیلی بیخیالن خودش وخانوادش مهریمواجراگذاشتم ولی یبارنمیان بگن چته؟؟؟

کاش قبلش خودت مشکلاتت رو باهاشون درمیون میذاشتی

اخه بهو بی خبر مهریه ت رو گذاشتی اجرا

خب منم باشم میگم بفرما برو!

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش قبلش خودت مشکلاتت رو باهاشون درمیون میذاشتی اخه بهو بی خبر مهریه ت رو گذاشتی اجرا خب منم با ...

خیلی باخودش وخانوادش حرف زدم درست نشد😔😔😔خودشون گفتن بریدشکایت کنید

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خیلی باخودش وخانوادش حرف زدم درست نشد😔😔😔خودشون گفتن بریدشکایت کنید

خب اگه خوب نیستن، دیگه ناراحتیت واسه چیه

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
بی خیال چی درست بگو

ده ماهم باهام قهرکنه عین خیالش نیست خانوادشم یبارنمیان بگن مشکلتون چیه به قران ۱۰کیلووزن کم کردم ازغم وغصه

همش میگه نخواستت دوس دارم بمیرم دلم فقط مردن میخوادخیلی سخته خییییلی

الهی عزیزدلم ناراحت نباش با غصه و گریه هیچی درست نمیشه 

بعدشم این مسئله که سرکوفت زدن نداره که این مسئله ای هست که ممکنه برا هرکسی پیش بیاد بنا به دلایل زیادی از جمله تفاهم نداشتن شناخت نداشتن ازهم دخالت خانواده ووووووو... اتفاق خاصی نیست که داری براش غصه میخوری به حرف بقیه هم گوش نده و بخاطر حرف یسری از افراد خودتو زجر نده ایشالا همه مشکلاتت رفع بشه و لبت خندون و دلت شاد باشه به امید روز های بهتر 

الهی عزیزدلم ناراحت نباش با غصه و گریه هیچی درست نمیشه  بعدشم این مسئله که سرکوفت زدن نداره که ...

مرسی عزیزم😔😔😔😔😔

عزیزم توی تاپیک قبلیتمممممم گفتممممممم واض

ح با شوهرت حرف بزن .. دقیقا بهش بگو از کدوم رفتاراش ناراحتی و چیو باید درست کنه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

😕😕😕

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
عزیزم توی تاپیک قبلیتمممممم گفتممممممم واض ح با شوهرت حرف بزن .. دقیقا بهش بگو از کدوم رفتاراش نارا ...

امروزاصلابهم پیام نداده...خب واضح ترازاین که میگم دوس ندارم قهرکنی وخانوادت دخالت کنن؟

امروزاصلابهم پیام نداده...خب واضح ترازاین که میگم دوس ندارم قهرکنی وخانوادت دخالت کنن؟

اسکرینایی که گذاشته بودی و من دیدم یکم غیر مستقیم بهش گفته بودی .. بعدشم چرا شما بهم پیاام میدین؟چرا زنگ نمیزنین یه قرار بزارید حضوری حرفاتونو بزنید با آرامش؟

خانوادش چه دخالتایی میکنن مگه؟