2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 31 پست
عه؟ اون موقع که خودش پاشد رف خواستگاریش که بدنام نبود یهو الان شد بدنام؟ چقد این مردا رو دارن آخه ...

خواستگاری نکرده درواقع. پسندبده رفته امار بگیره دیده مشکل داره.بیخیال شده. ولی چون خود برادر دختره معرف بود هی میگه خواستگارش بوده و.. 

همسرم عاشق اش نبوده ..بهش پینهاد دادن رفته دیده. دختره خوشگله پسنیدیده. رفته امار بگیره فهمیده با طر ...

شما گفتی رفت خواستگاریش اخه

بعدشم مگه کسیم هست شوهرش دققیقا مرد اول زندگیش باشه هم زنا هم مردا ی گذشته ای داشتن 

فاطمه زهرا ک نیستیم

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چطور داداشت براش مهم نیست؟ شوخی نیست که 7 سال با کسی هست

همین دیگه!! عجیب تر مامان بابام هستن که عین خیالشون نیست. حالا ما میگفتیم 5 دقیقه با یه پسره حرف زدیم ول کن نبودن شما فلان و...

عزیزم خودتو گول نزن شوهرت میخواستتش بهش ندادن الان زورش میاد 

الانم ب داداشت بله گفته مردا خالی زیاد میبندن نمیاد ک بهت راستشو بگه حرص بخوری

شما گفتی رفت خواستگاریش اخه بعدشم مگه کسیم هست شوهرش دققیقا مرد اول زندگیش باشه هم زنا هم مردا ی گذ ...

عزیزم 7 سال شوخی نیست به پای کسی بمونی.

هرچی خواستگار داشت به خاطرش رد کرد.

عزیزم همسرم رسما خواستکاری نرفته و با دختره حای بک جلسه هم حرف نزده.از دور دیده.رفته محل کارش از دور دیده.

بعد که پرسیده بیخیال شده.ولی خانواده دختره کلا اینحوری ان هرکی میگفت دختر دارین میگفتن خواستگارش بوده

عزیزم خودتو گول نزن شوهرت میخواستتش بهش ندادن الان زورش میاد  الانم ب داداشت بله گفته مردا خال ...

بعید میدونم دروغ بگه.اخه خیلیا میدونن پسره رو میخواسته.

اصلا خواستگارش بوده.بدتر .چرا خاتواده ام میان همچین کاری میکنن

بعید میدونم دروغ بگه.اخه خیلیا میدونن پسره رو میخواسته. اصلا خواستگارش بوده.بدتر .چرا خاتواده ام می ...

خب میخواسته خیلیا در جوونی خیلیارو میخوان حالا اون لو رفته بقیرو کسی نفهمیدهه برادرشما کسیو از بدو تولد تا الان نخواسته؟؟؟

بیخیال حساس نشو

یعنی فراموش کن که شوهرت خواستگاری اون خانم رفته بوده 

برام اون مهم نبست. شوهرم واقعا دوسم داره...

از خاتواده ام ناراحتم که اینکارو کردن. حداقل بهم میگفتن تو ناراحت نمیشی بریم خواستگاریش؟ 

دختره نه خودش نه خانواده اش نه تحصیلاتش ...به پای من نمیرسه.

مهم برام انتخاب خانواده ام هست که الان همسرم رو حساس کرده. میگه شماکه از ریز و درشت ماجرا خبر داشتین چرا رفتین و...

خب میخواسته خیلیا در جوونی خیلیارو میخوان حالا اون لو رفته بقیرو کسی نفهمیدهه برادرشما کسیو از بدو ت ...

همین دیگه کسب ندونه بهتره .شهرمون کوچیکه مروم میگن ببین کی عروسشون شده!! و..حرف د میارن. 

آهان من دچار کج فهمی شدم ببخشید

خواهش میکنم.

الان چیکار کنم؟ 

یکی از خانوما گفت از حسودیه که میگه. بعید میدونم.

اون بیشتر نگران ابرو خانواده اس میگه منم جزئی از شمام. مردم حرف بزنن من قاطی میکنم و...

ینی قانون احتمالات رَف زیر سوال :)))

من بدشانس همینم...به خدا هر دختری پیدا میکردن یه جوری به من ربط داشت...ابرو برام نزاشتن.

داداش ام هم سخت گیره هی بهم میخورد.یعنی ها هرجور شده یه جوری به من ربط پیدا میکرد