2789
عنوان

ازدواج

249 بازدید | 31 پست

بچه ها برادرم رفته خواستگاری دختری که قبلا همسرم خواستگارش بوده.جواب مثبت هم دادن.

البته همسر من فهمیده دختره دلش با یکی دیگه اس دیگه بیخیال شده ولی داداش ام براش مهم نیست. 

خیلی شیک رفت خواستگاریش. البته بابام رفته.منظورم اینه سنتی بود. خیلی ناراحتم. خ ب به من میگفتن شاید من بدم میومد.

اعصابم خورده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب ربطی نداره که

شاید عشق قدیمیش از سرش افتاده باشه دختره

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

همسرم هم هی میگه این دختر خوشنامی نیست چجور داضی شدین برین خوایتگاریش!!!

راس میگه 7 ساله با یه پسره اس همم میدونن برادراش راضی نشدن با اون ازدواج کنه بالاخره کوتاه اومد.

مام میدونستیم. ولی نمیدونم چرا رفتن خواستگاریش.

الان ناراحتم دختر قحطه رفتن دنبال دختری که فردا فامیل مون طعنه بزنن. اخه دختره فامیله و خیلیا میدونن.

خیلی ناراحتم.

اخه چرا باید اینجوری کنن. حالا شوهرم میگه من دیگه نه ذوقی برای ازدواج اش دارم نه کاری به کارش. یک هفته اس ناراحته. میگه ابرومون میره باهاش ازدواج کنه. 

راست میگی عزیزم ولی بسپاربه خدا هرچی خیره پیش بیاد ، شوهرتم اشتباه کرده بهت گفته مهم اینه الان تو زنشی

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
همسرم هم هی میگه این دختر خوشنامی نیست چجور داضی شدین برین خوایتگاریش!!! راس میگه 7 ساله با یه پسره ...

شوهرت خودش چرا رفته بود من ک میگم از حرصش گفته 

گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگه پیف پیف

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره
مثل فیلمهای ترکیه شد ک انگار دختر قحطی اومده همه عاشق ی دختر میشن چقدر بد تا اخر عمرت جلو چشمته و ح ...

همسرم عاشق اش نبوده ..بهش پینهاد دادن رفته دیده. دختره خوشگله پسنیدیده. رفته امار بگیره فهمیده با طرفه بیخیال شده.ولی من بدم میاد .همسرم خیلی برای داداش ام احترام قائل بود الان میگه اخه کدوم مرد قبول میکنه با دختری که دلش پیش فرد دیگه ای ازدواج کنه. داداش ام هم میدونه چون خانواده اش با اون یکی ناراضی بودن با این ازدواج کرده

همسرم هم هی میگه این دختر خوشنامی نیست چجور داضی شدین برین خوایتگاریش!!! راس میگه 7 ساله با یه پسره ...

عه؟

اون موقع که خودش پاشد رف خواستگاریش که بدنام نبود یهو الان شد بدنام؟

چقد این مردا رو دارن آخه 😂😂

راست میگی عزیزم ولی بسپاربه خدا هرچی خیره پیش بیاد ، شوهرتم اشتباه کرده بهت گفته مهم اینه الان تو زن ...

شوهرم بهم نگفت خواستگارش بوده...خواهر دختره بهم گفت