2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان😔😔😔متخصصین بی بی چک بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 16981 بازدید | 124 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس واضح تونستی بگیری بذار ذوق دارم 😍😍😍😍

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

جدی جدی خطش پر رنگ شد فکرشم نمیکردم

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
چند وقت اقدامی

سومین ماه اقدامم 

اره یکم پرنگ شده حاله بابا برو مدیکور بخر من از استرس مردم من دوتا مدیکور دارم سالم اگ نزدیک بودی بر ...

الان زنگ میزنم شوهرم بیاره

تو عکس اصلا مشخص نیس ولی خطش جفت c افتاده

مبارکه.منم پارسال دو روز ک از موعدم گذشت روژان استفاده کردم هاله اونقد کمرنگ بود ک اینجا بعضیا گفتن متفیه ولی باردار بودم دو س روز بعدش ازمایش دادم بتام هشتصد ک خورده ای بود

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد