2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول پیازداغ درست کن جیگرارو بشور ابش ک رفت مخلوط پیازداغ تفت بده تا سرخ شه بعد ربو با اب داغ وابلیمو وادویه نمک فلفل خوب هم بزن قاطیش کن قل قل ک کرد وابش بخارشد بردارین ونوش جان کنین 

دلبر دلربا عشق سرورتون

جگر سفید رو اول جداگانه حدود نیم ساعت آبپز کن. هم اون کف سفیدش درمیاد هم زمان پختش کوتاه میشه. 

دوسه تا پیاز بزرگ خلالی نازک خورد کن و تفت بده, طلایی ک شد, جگرسفید خورد شده رو بهش اضافه کن + نمک و زردچوبه و فلفل سیاه فراوون و رب 

اینا رو ک کامل ک تفت دادی, دوسه تا  گوجه رو پوست بکن و نگینی خورد کن و بهش اضافه کن

بعد دو سه تا لیوان آب بریز و بذار حسابی بپزه ا جا بیفته

مقدار آب هم سلیقه ایه, بضیا آبکی دوس دارن بضیا کم آب

نوش جان 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

اول بذار جيگر با پياز و ادويه ابپز بشه.مقدار زيادي پياز رو خلالي سر خ كن سرخ سرخ.سيب زميتي هم سرخ كن اخر جيگر رو بذار با پياز و سيب زميني تفت بخره يكم سرخ بشه أدويه نمك هم بز ن

عزیز اول جگر رو توی ظرف در دار حدا بزار روی گاز،خودش آب میندازه و با آب خودش میپزه بعد هم بزن همه جاش بپزه،توی یه ظرف دیگه پیاز نگینی کن سرخ کن،کمی زرد چوبه بزن سرخ که شد جیگرت هم آبش رو کشید و پخت با پیاز قاطی کن، نگینی گوجه خرد کن نمک رو بزن داخلش دوس داشتی فلفل بزن و منکه دوس دارم خوب میشه،یه چیز دیگه روغنش روغن دنبه باشه عالیه نه دوس نداشتی چیز دیگه بزن

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

با جگر سفید رو نمیدونم ولی با جر معمولی من سیب زمینی رو نگینی میکنم و تفت میدم پیاز داغ هم درست میکنم تکه های خورد شده جگرو یکم با پیاز داغ تفت میدم بعد سیب زمینی رو اضافه میکنم و یکم رب و نمک و ادویه میزنم.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

جیگر سفیدو باید یمقدار با اب بپزی اول تا نرم و خوشمزه بشه....بعد پیاز زیاد خورد کن جیگر سفیدو دل و قلوه رو اضافه کن بهش نمک فلفل زردچوبه بزن شعله کم بزارر کاملن نرم بشن و بپزن.. .البته با دنبه اب شده درس کنی بمب میشه و عالی و چند تا گوجه رو نگینی خورد کن بهش اضافه کن بعد اینکه پخت ..  خوب که جا افتاد خاموش کن و نوش جان😊

جگر سفی دیر پزه اول بذار تو زودپز تا کانل بپزه بعد پیاز تفت بده جگرهارو بریز توش تفت خورد ادویه بزن ...

نه چرا،جیگر سفید رو همونجا میندازن تو ماشین،میشه مثل چرخکرده من میزارم تو ظرف دیگه روی گاز آب که میندازه خوب میپزه،اونی که شما میگی وقتیه که جگر کامل باشه

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹