2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

223 بازدید | 14 پست

من تو یه محله ی کوچیک  زندگی میکنم و شوهرم تو محل خیلی شناس و ادم آبرو داری هستش شوهرم یه دوست داره که این اقا تو محل مغازه داره و شغل دومش اینه  ماشین خرید و فروش میکنه ۷ ماه پیش که هنوز خودرو ارزون بود ما میخواستیم ماشین بخریم شوهرم گفت به دوستم میگم که یه ماشین کار کرده تمیز برامون پیدا کنه وقتی جریانو به دوستش گفته بود اون آقا گفته که شنا با این پول میتونید ماشین صفر  بخرید و خلاصه شوهرم پولو داد به این آقا که برامون ثبت نام کنه .الان ۷ ماه از اون روز میگذره این آقا تمام پول رو از ما گرفته ولی هنوز خبری از ماشین نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با ایران خودرو تماس گرفتم مشخصات شوهرم رو دادم گفتن کسی بااین مشخصات ثب نام نکرده.بهش گفتیم گفت من حواله ای براتون میارم و یبت نامی نیست باز با ایران خودرو تماس گرفتم گفتن حواله ای هم باشه باز باید ثبت نام کرده باشین

قرار این بود که ماشینو دو ماهه تحویل بدن الان ۷ ماهه همش میگه دو هفته دیگه میدن .دو روز دیگه میدن.........و هر بار به طریقی میگه نشد .شوهرمم خیلی ادم معذبیه و اصلا روش نمیشه به دوستش چیزی بگه.منم که یه بار خیلی محترمانه گفتم مدام جون بچشو قسم میخوره.واقعا نمیدونم چیکار کنم؟

امروز گفته بود تحویل ماشین هست باز گفت ندادن دو هفته دیگه .منم اتو خونه با شوهرم دعوام شد که این از سادگیه تو سو استفاده میکنه و فردا خودم میرم مغاژش باهاش صحبت میکنم  شوهرمم گفت من نمیام خودت برو .میترسه پیشه دوستاش خراب شه ولی من فکر میکنم اون از کم روییه شوهر من سو استفاده میکنه پولمون که دستشه و فعلا از ماشین خبری نیست .شما جای من بودید چیکار میکردید؟

باهاش حرف زدین چی گفته؟

بله خودم یکبار باهاش صحبت کردم شوهرمم مدام باهاش در تماسه ولی چیز بدرد بخوری بهمون نمیگه .احساس میکنم داره از پول استفاده میکنه و از ماشین خبری نیست

بله خودم یکبار باهاش صحبت کردم شوهرمم مدام باهاش در تماسه ولی چیز بدرد بخوری بهمون نمیگه .احساس میکن ...

حدستون درسته

تو ۷ ماه آدم ۱۰ تا ماشین میخره

داره شما رو میپیچونه و با پولتون کار میکنه

حدستون درسته تو ۷ ماه آدم ۱۰ تا ماشین میخره داره شما رو میپیچونه و با پولتون کار میکنه

شما جای من بودید چیکار میکردید.میخوام خودم وارد عمل بشم اما نمیدونم چجوری .میترسم گند بزنم

شما جای من بودید چیکار میکردید.میخوام خودم وارد عمل بشم اما نمیدونم چجوری .میترسم گند بزنم

چرا گند بزنی عزیزم

حقتو میخوای بگیری 

بابت پولی ک دادین مدرک و سندی دارین؟