2777
2789

من میخوام سبزیجات رو بخاطر وزن و پوستم بیشتر کنم شما چطور سبزیجات زیاد استفاده میکنین؟؟ینی چجوری میخورین؟،چقددرروز؟توو غذا؟

کلا بگین چجوری مصرف سبزبجات ببرم بالا

از سبزیجات فقط کاهو میخورم 🙄

خرت خرت خرت خرت

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

عاشق سبزیجاتم

متاسفانه اهل و عیال 😆 زیاد همکاری نمیکنن

انواع سالاد

دورچین غذا

غذاهای گیاهی(خودم کتاب آشپزی گیاهی دارم😋)

انواع دسر

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق سبزیجاتم متاسفانه اهل و عیال 😆 زیاد همکاری نمیکنن انواع سالاد دورچین غذا غذاهای گیاهی(خودم ...

دسر گیاهی؟؟

مثلا چی؟؟

بهم بگین باورتون میشه معضلی شده برام ک چطور سبزیجات بخورم؟🙄🙄🙄

دسر گیاهی؟؟ مثلا چی؟؟ بهم بگین باورتون میشه معضلی شده برام ک چطور سبزیجات بخورم؟🙄🙄🙄

مثلا دسرهایی که با کدو حلوایی و گردو درست میشن

یا اسموتی

اگه سرچ کنی برات میاد

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
مثلا دسرهایی که با کدو حلوایی و گردو درست میشن یا اسموتی اگه سرچ کنی برات میاد

چه جالب 

عاشق کدوحلواییم ولی اونجوری ک مامانم درست میکنه کالریش میشه ۲۰۰۰تا ولی خوشمزه س

مرسی

نوش جونتون

چه جالب  عاشق کدوحلواییم ولی اونجوری ک مامانم درست میکنه کالریش میشه ۲۰۰۰تا ولی خوشمزه س مرسی ...

خودم با کدو حلوایی ، حلوا درست میکنم

عالی میشه