2777
2789
عنوان

اورژانسی⛔

343 بازدید | 22 پست

اگه یکی بی احتیاطی کنه و امکان بارداریش باشه چه راه هایی بجز قرص اورژانسی و ال دی هست که نطفه تشکیل نشه؟

اصلا چند درصد احتمال بارداری تو روز آخر پریودی هست؟مگه اسپرم چند روز داخل واژن میمونه که بخواد تا تخمک گذاری دووم بیاره و بارداری رخ بده؟برای کسی که پریوداش منظمه با سیکل 26 روزه

لطفا اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید❤️

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

ینی یه روز به پریود؟

احتمالاش نزدیک به صفره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی یه روز به پریود؟ احتمالاش نزدیک به صفره

نه.مثلا روز هفتم پریود 

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

منم ال دی میخورم سه روزه بسته اش تموم شده ولی بعدش دوبار رابطه بوده معمولا هم سه چهار روز بعد تموم شدن بسته پری میشم ولی الان همش استرس دارم اورژانسی بخورم یا نه!!! 😢

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
قشنگ قضیه رو تعریف می کنی

اولا این سوال برای خودم نیست

ثانیا این سایت برای همین چیزاست

ثالثا دلیلی نداره وقتی جوابی نداری الکی یه چی بنویسی😕این چیزا بحث علمیه فحش و دخالت تو کار بقیه نیست که زشت باشه

منم ال دی میخورم سه روزه بسته اش تموم شده ولی بعدش دوبار رابطه بوده معمولا هم سه چهار روز بعد تموم ش ...

نگران نباش ایترس داشته باشی رو پریودتم تاثیر میزاره 

نه.مثلا روز هفتم پریود 

اها 

ینی تو پریود اقدام داشتی؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اها  ینی تو پریود اقدام داشتی؟

آره روز آخر که دیگه خونی نمیومد.اما خب تو دوره ی پریودی بود دیگه.مثلا تا ظهر خونریزی داشته تموم شده شب رابطه داشته

ینی یه روز به پریود؟ احتمالاش نزدیک به صفره

اگه بعد تموم شدن بسته ال دی باشه چی؟ خب یه هفته باید بین بسته ی بعدی فاصله باشه تو این فاصله من معمولا چهار روزی طول میکشه پری بشم اگه بین این فاصله رابطه باشه چی!!؟ 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
منم ال دی میخورم سه روزه بسته اش تموم شده ولی بعدش دوبار رابطه بوده معمولا هم سه چهار روز بعد تموم ش ...

منم از این کارها کردم وقتی پری تموم میشد دو سه روز بعد قرص می خوردم یا نامرتب می خوردم باردار شدم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اولا این سوال برای خودم نیست ثانیا این سایت برای همین چیزاست ثالثا دلیلی نداره وقتی جوابی نداری ال ...

ببخشید عزیزم 

۱_ دعوا نداریم که 

۲_ خیلی زود عصبی میشی 

۳_ مگه فحش دادم سوال کردم 

۴_ وقتی حوصله نداری بجای دری وری گفتن به کاربرا بگو شرمنده نمی تونم بگم

۵_ من می خواستم کمکت کنم 

۶_ من مگه گفتم واسه خودت می خوای؟ 

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ