2789
عنوان

سرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عالی.بعد دکترتون نگفت دلیلش چی بود؟

چرا افسردگی و حمله پانیک بعد فوت مادرم.من ۶ماه فقط این قرص رو نصف صبح نصف شب خوردم واقعا عالی بود اخراش بزور پیدا میکردم .عزیزم کنارش روغن بنفشه تو پایه کنجد بگیر تو بینی بچکون به شقیقه هات بزن چون مغز سرد که میشه افسردگی و سرگیجه پیش میاد .این قرص تیر اخر بود چون بهم گفته بودن باید برم تحت نظر یه دکتر یا شوک به مغزم بدن یا با ورزش سر گیجمو خوب کن

۳سال همش سرگیجه داشتی؟ سبکی سر هم داشتی؟ به نظرت این چیزا میتونه از پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان باش ...

سه سال بله داشتم .هر دفعه هم چیرای جدید اضافه میشد من دکتر گوش دکتر چشم دکتر مغز و اعصاب و روان روانپزشک روانشناس دکتر عمومی (چند نفر مختلف) . دعا نویس. زالو درمانی .و خیلی چیزای دیگه و کارای دیگه رو امتحان کردم .نه فکر نکنم مربوط به تنبلی باشه چون من نداشتم همچین موردی رو

۳سال همش سرگیجه داشتی؟ سبکی سر هم داشتی؟ به نظرت این چیزا میتونه از پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان باش ...

به هر دری میزدم که فقط خوب بشم.وقتی سرم رو بالش میزاشتم نبض سرم بشدت میزد .نوار مغز نقشه مغز گرفتن ازم .یکی میگفت افسردگیه یکی میگفت میگرن یکی میگفت گوش میانی مایع جابجا شده.یکی میگفت کمبود ویتامین.یکی میگفت استرس یکی میگفت پانیک.ووووو.واقعا بریده بودم حتی میخواستم بشینم یه چیزی از زمین بردارم کل  سرم یهو میریخت پایین دولا میشدم واسه سجده نماز فشار از مغزم میومد تو بینی .از اونور حوصله بچه و شوعرم رو نداشتم دارو ها بی خیالم کرده بود میل جنسی فوق العاده ا‌ومده بود پایین.بالاخره نمیدونم دعای مادرم بود که هر دفعه سر خاکش با گریه میگفتم شفامو از خدا بخواه.نمیدپنم یا دعای نی نی سایتی ها .خدا دوباره منو برگردوند به زندگی .اینایی که تعریف میکنم سه سال هر ثانیه برام بودم.خیلی روزای بدی بود خیلی .