2789
عنوان

سرگیجه

266 بازدید | 40 پست

بچه ها من سرم گاهی گیج میره سیاهی نمی بینم احساس میکنم اتاق تکون میخوره دلیلش فک میکنین چی باشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من خیلی این جوری میشم حس میکنم اتاق میچرخه مگه مشکل خاصیه؟

نه جانم میپرسم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند سال پيش خيلي شديد اينجوري شدم به حدي كه حتي تا دستشويي نميتونستم برم از سرگيجه، هر چي ازمايش و ام ار اي هم بگي رفتم، اخرش معلوم شد سرماخوردگي بوده كه زده به ماده گوش مياني، از اون موقع به بعد از سرگيجه ميفهمم كه سرما خوردم، اگر شديد بود ي دكتر برو براي سرگيجه بهت قرص ميده، اگرم خيلي ديدي طولاني شد مثلا يك هفته نتونستي از سرگيجه كاري انجام بدي، برو دكتر مغز و اعصاب داروهاي مخصوص بهت ميده خوب ميشي، 

منم یکسال داشتم جدی نمیگرفتم هنگام راه رفتن تو خیابون اخراش حس میکردم رو هوا هستم یک هفتس دکتر مغز واعصاب بهم بتاهیستامین داده خدا روشکر خوبم فعلا.جقدر نوار مغز دادم و خیلی دکتر رفتم هیچکس نفهمید الا این اخری خدا خیرش بده