2777
2789

با راهنمایی یکی از دوستامون که دو سال پیش زایمان کردن برای غربالگری سه ماهه اول به مرکز نسل امید رفتیم. ساعت ۱۰ صبح اونجا بودیم اولش همه چیز به خوبی بود. پذیرش، خانمی که نمونه میگرفت، مشاوره و... تا رسید به سونوگرافی.

برای سونوگرافی به طبقه سوم رفتم بعد از یه ساعت معطلی برای سونوگرافی وقتی نوبتم شد ظاهرا دکتر سونوگرافی و منشی ها برای ناهار رفتن و به من گفتن برو و یک ساعت دیگه بیا. بعد از یک ساعت که برگشتم وارد اتاق سونوگرافی شدم (کلینیک۲) یه خانم  دکتر و منشی بسیار بداخلاق اونجا بودن. خانم دکتر از من پرسید رفتی طبقه منفی یک(طبقه ای که فست فود و کافی شاپ موسسه بود) ناهار بخوری؟ بهشون گفتم ناهار از خونه آورده بودم. ایشون گفت برگرد برو طبقه منفی یک ناهار بخور و برگرد(انگاری به فکر پر کردن جیب فست فودی خودشون بود!!) به ایشون گفتم به حد کافی سیر هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش شروع کرد بعد بهونه آورد مثانه پره برو خالی کن. بعد که برگشتم به من گفت انقباض داری نمیتونم جنین رو ببینم برو دوباره صدات میکنم. بعد از یک ساعت و نیم دوباره برای سونوگرافی برگشتم. این دفعه هم دوباره بهونه آورد که مثانه پره بهش گفتم الان دستشویی بودم اما ایشون بهش برخورد و گفت من دارم میبینم پره. بهش گفتم واقعا احساس نمیکنم با عصبانیت گفت تو داری به من ایراد میگیری.

(حالا اگه واقعا پر بود خودم زودتر میفهمیدم دیگه این مورد که به علم پزشکی مربوط نمیشه!!! هر آدمی بهتر میتونه بفهمه کی مثانش پره)

ایشون با عصبانیت گفت من دیگه سونوگرافیتو انجام نمیدم برگرد برو پولت بگیر. گفتم خب یکی دیگه تو این مرکز انجام بده خیلی خیلی عصبانی شد و داد و بیداد راه انداخت که تو داری منو زیر سوال میبری و برو بیرون و...

برگشتم صندوق پولی که دادیم پس بگیریم که گفتن با یکی دیگه میفرستیمت سونوگرافی. دوباره یک ساعت معطل شدم تا با یه نفر دیگه سونوگرافی برم.

میگت غدا بخوری که نی نی تکون بخوره ببیننش گلم

من رفتم سونوگرافی نیلو دکتر مهتاب قربانی ،بهم گفتن کاکایو بخور نیم ساعت راه برو کافیه ،

فست فوووود 😮😮😮 عجب تغذیه سالمی 

یعنی علم پزشکیو کردن تو حلقومم

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

این دفعه یه آقایی بود(کلینیک۱) گفت مثانه خالی برو یه ساعت دیگه بیا. بعد از یه ساعت که رفتم گفت بچه نمیچرخه برو صدات میکنم. دوباره برگشتم بعد از ۴۵ دقیقه دوباره رفتم خدا رو شکر بعد از ۸ ساعت کارم انجام شد