2777
2789
عنوان

کلونوسکوپی

595 بازدید | 11 پست

کیا انجام دادن واسهال بعداز کلونوسکوپی ادامه دار نیس؟؟؟؟؟اگه کسی اسهال باشه واون مسهل ها بخوره که حالش بدتر میشه تو رو خدا اگه اطلاعاتی دارین بدین من قبلا اسهال بودم والان نیستم دکتر برای چکاپ کولونو نوشته ولی میترسم مسهل ها رو بخورم اسهالم بند نیاد😢😢😢😭😭😭

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم نگران نباش اسهال نمى شى  اون دارويى كه دادند قبلش بخورى روده رو تميز مى كنه فقط

دوستم شما انجام دادین؟

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

فقط آخرین لیوان رو که می خوری  آخرین اسهالته. تازه اسهال نیست که. همش آبه. بعدم که کولونو تموم شد اسهال نداری دیگه

فقط یه نکته بهت بگم

اگه دیدی با خوردن اون پودرا همش حالت بهم می خوره نمی خواد هموشونو بخوری. من کلا 9 تا لیوان بیشتر نخوردم

فقط آخرین لیوان رو که می خوری  آخرین اسهالته. تازه اسهال نیست که. همش آبه. بعدم که کولونو تموم ...

وای مرسی دوستم اخه من قبلا چون اسهال بودم خاطره خوشی ندارم وهمش میترسیدم که اگه این مسهل ها رو بخورم دوباره یه جوری اسهال نکنه که بند نیاد شما شیاف ها رو هم استفاده کردی؟

نیلدون چون میشه بگی شما چند بسته پورد رو خوردی وشیاف رو هم استفاده کردید راجب رژیمی که قبلش داشتی بهم توضیح میدیممنون میشم

وای مرسی دوستم اخه من قبلا چون اسهال بودم خاطره خوشی ندارم وهمش میترسیدم که اگه این مسهل ها رو بخورم ...

نه شیاف نداشتم. ولی من نمی تونستم اون پودرارو بخورم. گلاب بروت همش حالم بهم می خورد. بعدم اگه صبحانه رو سبک بخوری. ظهرم یه سینه مرغ یا یکم نون. شبم هیچی نخور . فقط آبمیوه ها با رنگ روشن. بنظر من نیازی نیست همه اون پودرا خورده بشه و پودر خیلی اضافه اومد ولی روده هام تمیز بود.

به من هم پودر دادن هم شیاف وهم قرص دایمیتیکون حالا من موندم چه جوری همه اینا رو مصرف کنم چون منم گلاب بهروت زود با مسهل میرم میبرون چه برسه به این همه

نیلدون چون میشه بگی شما چند بسته پورد رو خوردی وشیاف رو هم استفاده کردید راجب رژیمی که قبلش داشتی به ...

فکر کنم پنج بسته پودر بود.  با قرص مسهل. ولی شیاف نداشتم. همه پنج بسته پودر رو درست کردم. یه قابلمه یزرگ. با یه پارچ. ولی یک عالمه اضافه اومد.اسهال هم فقط تا قبل کولونو بودم بعدش خوب شدم. بعدم من کلا یبوست بودم. اسهالی نبودم گلاب بروت