2777
2789
عنوان

مادرشوهر😕

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 36 پست
من مادرشوهرم یه بار اولا گفت دیدی عروسه عمو چجوری واسه مادرشوهرش کار میکرد و یکسره میگفت چشم بهش گفت ...

ایول خانواده شوهر من واسم هیچی نگرفتن یه قرون خرجم نکردن ولی انتظار دارن بیام ور دلشون بعد عروسی بشینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر منم یه مدت عروس خواهرشو هی میزد تو سر من اونم جلو شوهرم  مثلا میگفت عروس خاله همش میر ...

کم کم داره گنده عروس خواهر ,مادرشوهرم درمیاد اونوقت من دارم واسشون

من خیلی ازمادرشوهرارو دیدم که هرکاری ازدستشون برمیاد واسه عروسشون میکنن ولی مادرشوهرمن یه ادم بی عرض ...

اینا وقتی سکوت ما رو میبینن نمیزارن پای خانمی کردنمون که میزارن پای خوب بودن و بی عیب و نقص بودن خودشون 

حتما محترمانه جواب بده

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
چقدر فرهنگا متفاوته

اونا از یه شهر دیگن همه خورشتاشونو با گوشت مرغ درست میکنن من یه بار گفتم ما گوشت گوساله یا گوسفند میریزیم تو خورشتامون برگشت گفت بیچاره پسرم سرش کلاه رفته با گرفتن تو قراره تا آخر عمر گشنه بمونه جاریامم خندیدن 

بهترین کار که خودمم هم انجام دادم و نتیجه گرفتم اینه که وقتی مادرشوهرت شروع کرد به این دست از حرف ها کلا سکوت کن ، اگر جلوش نشستی حتما بلند شو و جات را عوض کن و حتما گوشی موبایلت را بردار و خودت را مشغول کن و حتی سرت را بالا نیار که فکر نکنه که داری توجه می کنی

اگر بچه هم داری که چه بهتر ، برو خودتو با بچه ات سرگرم کن

چهار دفعه بی محلی کنی موقع حرف هاش می فهمه سر سوزنی حرف هاش برات اهمیتی نداره و نتونسته تو را عصبانی کنه اونوقت می فهمه که حرف هاش باد هوا هست و دیگه ول می کنه

بعضی ها تا وقتی به حرف هاشون جواب بدی و بفهمن که تونستن طرف مقابلشون را حرص بدن به حرف ها و کارهاشون ادامه میدن

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
اینا وقتی سکوت ما رو میبینن نمیزارن پای خانمی کردنمون که میزارن پای خوب بودن و بی عیب و نقص بودن خود ...

اره واقعا مادرشوهرم واسم هیچ کاری نکرده فقط سه تاکالا قرار بود بگیرن که دنبال یه بهونس که همونم نگیره ولی به خدا تاحالا یه بارم بهش نگفتم تقصیر خودمه که پرروش کردم