2777
2789
عنوان

مادرشوهر😕

347 بازدید | 36 پست

مادر شوهرم دائم درحال مقایسه کردن من باعروسای فامیله همه ازم تعریف میکنن وهمیشه بهش میگن خوش به حالت که همچین عروسی داری ولی مادرشوهرمن همیشه داره منو مقایسه میکنه ومیگه مردم شانس دارن عروساشون خوبن پایه ان حرف گوش کنن ,واقعا دیگه خسته شدم ازدستش نمیدونم باهاش چجوری برخورد کنم که این کاراشو تموم کنه 

وقتی دارن شروع می کنن ب این مدل صحبت ها؛ 

جاتونو عوض کنید 

حرف رو عوض کنید 

یا کلا طوری رفتار کنید ک انگار نمی  شنوید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رویی داره جلو چشمت این حرفو میزنه 

فک کنم زیاد بهش پر و بال دادی ها

کمتر ببینیش که احترامتو حفظ کنه 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

ولشون کن تموم نمیشه هرکاری کنی بازم همینه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

به جهنم 

من اصلا نظرشون برام مهم نیست زندگی خودم میکنم.سعی من فاصله بگیرم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
چه رویی داره جلو چشمت این حرفو میزنه  فک کنم زیاد بهش پر و بال دادی ها کمتر ببینیش که احترامت ...

هفته ای یه بار میرم خودمم احساس میکنم زیادی بهش احترام میزارم که اینجوری شده