2777
2789
عنوان

مادرشوهر😕

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 36 پست
همه همینن.دخترشون بهترینه عروسشون بدترین.ولش کن

من به مادرشوهرم محبت میکنم کاری میکنم واسش گاهی بهتر از دختراش..دوستمم داره میگه مث دخترمی..گرچه آخرش دخترشو پشت دست نمیذاره و راست هم میگه

وا بعضیا نوبرن..شمام بگو فلانی چه مادرشوهری داره..یا بگو خوشتون میاد منم مقایسه کنم؟شوهرت هیچی نمیگه ...

میگه ولی مادرشوهرم انکار میکنه میگه من خیلی دوسش دارم عروسم تکه و ازاین حرفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ای یه بار میرم خودمم احساس میکنم زیادی بهش احترام میزارم که اینجوری شده

دقیقا همینه زیادی پررو شده خانم 

البته تو این مورد هیچ عکس العملی نشون نده که اگه نقطه ضعف دستشون بدی دیگه ول کن نیستن

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
همش دروغه میخواد کاری کنه که از روی حسادتم که شده بشی اونی که میخواد بی تفاوت باش گاهی هم از مادرشوه ...

نمیدونم چرا وقتی یه حرفی میزنه من لال میشم و چیزی نمیگم حرص میخورم که چیزی نمیگم و اون انقد پررو شده

من مادرشوهرم یه بار اولا گفت دیدی عروسه عمو چجوری واسه مادرشوهرش کار میکرد و یکسره میگفت چشم بهش گفتم آره.وای مامان دیدی عمو چه سرویسی براش گرفته  فک کنم ۵۰ ۶۰ تومن پولش بود

اونم روشو کرد اونور دیگه چیزی نگفت😂😂

مادرشوهر منم یه مدت عروس خواهرشو هی میزد تو سر من اونم جلو شوهرم 

مثلا میگفت عروس خاله همش میره خونه خاله اینا برعکس شما که میری خونه بابات 

خلاصه اخرشم دعواشون شد همون عروسه گندش در امد که عروس خوبی نیس

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

حالا من ارشدم اون یکی جاریام سیکل اشپزیم و خونه داری و تمیز کاریم از اونا خیلی خیلی بهتره درسته نامزدم ولی هر جور کیکی و دسری بلدم در انداره خودم بعد مادرشوهرم میگه دختر بتونه اسمشو بنویسه کافیه درس خوندی خودتو پیر کردی بجاش خانه داری یاد میگرفتی 

خدا نکنه یکی ازم تعریف کنه ..دوتا خواهرشوهرام خودشون جر میدن😩😩😩😩😩😩

مادرشوهرم تو جمع داشت ازم تعریف میکرد یکی از خواهرشوهرام گفت پس من چی؟من بدم؟کلا این مدلیه..گرچه تعریف الکی هم زیاد ازش میکنن با اون اخلاقش😂😂

ای وای چرا. ما که زیادیم از عروسمون تعریف میکنیم اون شده خواهرشوهر برای ما .

منم..کلا نه باید به مادرشوهر رو داد نه به عروس..دوتاشونم پرویی کردن جوابشونو داد تا جلیز و ولیز بشن

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم
دقیقا همینه زیادی پررو شده خانم  البته تو این مورد هیچ عکس العملی نشون نده که اگه نقطه ضعف دست ...

من خیلی ازمادرشوهرارو دیدم که هرکاری ازدستشون برمیاد واسه عروسشون میکنن ولی مادرشوهرمن یه ادم بی عرضس بااین حال تاحالا سرش منت نزاشتم ولی این همش میگه منم ازاین به بعد میخوام جوابشو بدم تا دهنشو ببنده

ای وای چرا. ما که زیادیم از عروسمون تعریف میکنیم اون شده خواهرشوهر برای ما .

بخدا شانسه دیگه.....چشم ندارن ببینن....دق میکنن.دوتاشونم شوهر کردن..وای وای

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...