مادر شوهرم دائم درحال مقایسه کردن من باعروسای فامیله همه ازم تعریف میکنن وهمیشه بهش میگن خوش به حالت که همچین عروسی داری ولی مادرشوهرمن همیشه داره منو مقایسه میکنه ومیگه مردم شانس دارن عروساشون خوبن پایه ان حرف گوش کنن ,واقعا دیگه خسته شدم ازدستش نمیدونم باهاش چجوری برخورد کنم که این کاراشو تموم کنه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من مادرشوهرم یه بار اولا گفت دیدی عروسه عمو چجوری واسه مادرشوهرش کار میکرد و یکسره میگفت چشم بهش گفتم آره.وای مامان دیدی عمو چه سرویسی براش گرفته فک کنم ۵۰ ۶۰ تومن پولش بود
حالا من ارشدم اون یکی جاریام سیکل اشپزیم و خونه داری و تمیز کاریم از اونا خیلی خیلی بهتره درسته نامزدم ولی هر جور کیکی و دسری بلدم در انداره خودم بعد مادرشوهرم میگه دختر بتونه اسمشو بنویسه کافیه درس خوندی خودتو پیر کردی بجاش خانه داری یاد میگرفتی
دقیقا همینه زیادی پررو شده خانم البته تو این مورد هیچ عکس العملی نشون نده که اگه نقطه ضعف دست ...
من خیلی ازمادرشوهرارو دیدم که هرکاری ازدستشون برمیاد واسه عروسشون میکنن ولی مادرشوهرمن یه ادم بی عرضس بااین حال تاحالا سرش منت نزاشتم ولی این همش میگه منم ازاین به بعد میخوام جوابشو بدم تا دهنشو ببنده