هر کس اخلاق خاصی داره من اینجور می کردم اگه جات بودم من شوهر ندارم ولی هر وقت گندی می زنم مثلا ماشین می زنم یه وری حضوری به بابام می گم خودم لوس می کنم الکی قیافه بسیار ناراحت به خودم می گیرم بابام هیچی نمی گه ولی از پشت تلفن بگم قورتم می ده بستگی به اخلاق شوهرت داره
خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است /چه رنجی می کشد آن کس که انسان است و از احساس سر شار است
هر کس اخلاق خاصی داره من اینجور می کردم اگه جات بودم من شوهر ندارم ولی هر وقت گندی می زنم مثلا ماشین ...
تا حالا کاری نکردم که ناراحت بشه وقتی هم تصادف کردم میگم بهش میگه خوب ماشین تصادف میکنه مرد و زن نداره ولی اینو میدونم موی بلند خیلی دوست داره نمی خواستم کوتاه کنم هر ۱۵ روز میومد گفت ده روز اضافه میمونم من لجم گرفت همسایمون آرایشگاه داره رفتم کوتاه کردم اومدم حالا که نزدیک اومدنش شده استرس دارم تا حالا دعوا هم نکردیم بدونم چطوری قهر میکنه 😉
والله نمی دونستم حالا فارغ از این بحثا به نظرم ادمی که از یه چیزی بگه که دیگری از دست داده البته اگه به عمد باشه ادم بسیار عوضی و بی شعوریه چون خوندم یک موقعیت بسیار مهم از زندگیم از دست دادم متوجهم (این موقعیت که می گم معنای مرگ و زندگی بود برام واسه همین انقدر حساس بودم روشو دوستم ازاین مساله استفاده می کرد و از موقعیتی می گفت که داشت )
خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است /چه رنجی می کشد آن کس که انسان است و از احساس سر شار است
تا حالا کاری نکردم که ناراحت بشه وقتی هم تصادف کردم میگم بهش میگه خوب ماشین تصادف میکنه مرد و زن ندا ...
به نظرم تند رفتی کاش اینکارو نمی کردی ازروی عمد؟ اخه؟ حداقل نگو از حرص تو اینکارو کردم بگو برا تنوع کردم /به نظرم واسه حرص دادن از چیزی که دوست داره مایه نزار چون /با کوتاه کردن موهات خواستی حرصش بدی دیگه شاید تو اینده موهاتو دوست نداشته باشه که بده برات چون در کل به یه چیزی در تو بی تفاوت شده این بده البته منم طبق اخلاق خودم و خانوادم می گم بازم می گم هر کس اخلاقی داره
برات دعا میکنم انشاالله هیچ مشکلی تو زندگیت نباشه همیشه خوشبخت باشی انشاالله خدا برات زوج مهربونی مثل خودت برات نصیب کنه و خدا بچه های سالمی برات هدیه بیاره انشا الله در تمام مراحل زندگی موفق باشی گلم