2777
2789
بابا خوش به حالت اول فک کردم شوهرت از این غلدراست نگو خیلی دوست داره (برای خوشبختیت صلوات می فرستم ) ...

مرسی 😍

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
نذر صلوات کن هیچ وقت سمت جادو جنبلو نمی دونم دعای زبان بند از این چیزا که معتبر نیست نرو نذر صلوات خ ...

خیلی ممنونم انشاالله همیشه خوشبخت باشی😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی  الان نگم بیاد از نزدیک ببینه🤔

هر کس اخلاق خاصی داره من اینجور می کردم اگه جات بودم من شوهر ندارم ولی هر وقت گندی می زنم مثلا ماشین می زنم یه وری حضوری به بابام می گم خودم لوس می کنم الکی قیافه بسیار ناراحت به خودم می گیرم بابام هیچی نمی گه ولی از پشت تلفن بگم قورتم می ده  بستگی به اخلاق شوهرت داره 

خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است /چه رنجی می کشد آن کس که انسان است و از احساس سر شار است

آخ معذرت می خوام الان دیدم گفتید پدرتون فوت شدن کاش یه مثال دیگه می زدم. خدا رحمتشون کنه اخه نصف تایپیکت خونده بودم  

خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است /چه رنجی می کشد آن کس که انسان است و از احساس سر شار است
هر کس اخلاق خاصی داره من اینجور می کردم اگه جات بودم من شوهر ندارم ولی هر وقت گندی می زنم مثلا ماشین ...

تا حالا کاری نکردم که ناراحت بشه وقتی هم تصادف کردم میگم بهش میگه خوب ماشین تصادف میکنه مرد و زن نداره ولی اینو میدونم موی بلند خیلی دوست داره نمی خواستم کوتاه کنم هر ۱۵ روز میومد گفت ده روز اضافه میمونم من لجم گرفت همسایمون آرایشگاه داره رفتم کوتاه کردم اومدم حالا که نزدیک اومدنش شده استرس دارم تا حالا دعوا هم نکردیم بدونم چطوری قهر میکنه 😉

آخ معذرت می خوام الان دیدم گفتید پدرتون فوت شدن کاش یه مثال دیگه می زدم. خدا رحمتشون کنه اخه نصف تای ...

اشکال نداره گلم 

دوست خوبی هستی

فدات شم

اشکال نداره گلم  دوست خوبی هستی فدات شم

والله نمی دونستم حالا فارغ از این بحثا به نظرم ادمی که از یه چیزی بگه که دیگری از دست داده البته اگه به عمد باشه ادم بسیار عوضی و بی شعوریه چون خوندم یک موقعیت بسیار مهم از زندگیم از دست دادم متوجهم (این موقعیت که می گم معنای مرگ و زندگی بود برام واسه همین انقدر حساس بودم روشو دوستم ازاین مساله استفاده  می کرد و از موقعیتی می گفت که داشت )

تا حالا کاری نکردم که ناراحت بشه وقتی هم تصادف کردم میگم بهش میگه خوب ماشین تصادف میکنه مرد و زن ندا ...

به نظرم تند رفتی کاش اینکارو نمی کردی ازروی عمد؟ اخه؟ حداقل نگو از حرص تو اینکارو کردم بگو برا تنوع کردم /به نظرم واسه حرص دادن از چیزی که دوست داره مایه نزار چون /با کوتاه کردن موهات خواستی حرصش بدی  دیگه شاید تو اینده موهاتو دوست نداشته باشه که بده برات چون در کل به یه چیزی در تو بی تفاوت شده این بده البته منم طبق اخلاق خودم و خانوادم می گم بازم می گم هر کس اخلاقی داره

منم مثل توام وقتی عصبیم یه کاری می کنم بعد پشیمون می شم    

منم مثل توام وقتی عصبیم یه کاری می کنم بعد پشیمون می شم      

مرسی برام دعا کن تا دعوا نکنیم

خیلی مهربونی💐💐💐💐

فدات شم 😍😍😍

خدا برات نگهشون داره توام برام دعا کن انشالله هیچی نمی شه

خدا برات نگهشون داره توام برام دعا کن انشالله هیچی نمی شه

برات دعا میکنم انشاالله هیچ مشکلی تو زندگیت نباشه همیشه خوشبخت باشی انشاالله خدا برات زوج مهربونی مثل خودت برات نصیب کنه و خدا بچه های سالمی برات هدیه بیاره انشا الله در تمام مراحل زندگی موفق باشی  گلم

برات دعا میکنم انشاالله هیچ مشکلی تو زندگیت نباشه همیشه خوشبخت باشی انشاالله خدا برات زوج مهربونی مث ...

یک دنیا تشکر