2777
2789
عنوان

لباس بارداری و لباس نوزادی

212 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان

کسی جایی توی تهران میشناسه که لباس باردار قیمت مناسب داشته باشه؟اگه جایی هم باشه که اینترنتی بشه خرید کرد و قابل اعتماده معرفی کنید.

همینطور لباس نوزادی و دیگر وسیله ها برای سبسمونی.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای چه سوال خوبی پرسیدی😍 منم دنبال یه جای خوب هستم...چند نفر گفتن عبدل اباد خوبه ولی نرفتم هنوز

عبدل اباد چند ماه پیش که باردار نبودم رفتم.عالی بود.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
ازین جاهاس که باید بگردی چیز خوب پیدا کنی یا کلا خوبه همه چیش؟

همه چی با همه نوع قیمت داره دیگه بستگی به بودجه تون داره

حالا عجله نکن واسه لباس بارداری شایدمثله من شکمت کوچیک بودلازم نشد

بازم هرچقدر کوچیک باشه مشخص میشه.

قیمتش چطوره ؟

من خريد نكردم

فقط ديدم

نميدونم كجاس

اما ميدونم ارسال داره

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
من خريد نكردم فقط ديدم نميدونم كجاس اما ميدونم ارسال داره

خب اینجور پیج ها زیاده.من میخوام یکی باشه بهم معرفی کنه که قبلا ازش خرید کرده باشه.مطمئن باشه.