2789
عنوان

قلب یا مغز

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 77 پست
من دومی رو انتخاب کردم😍  نمیدونم بنظرم باید شناخت داشته باشی از طرفت واسه مورد دوم ببینی اهل ...

متاسفانه زود کم میاره ولی من مثل کوه پشتشم اتفاقا امروزم سالگردمون هست ولی خب مدتی هست ندیدمش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگي ب خودت داره .من خيليا رو ديدم عاشق و معشوق بودن چند سال بعد سر بي پولي ادهم متنفر شدن طلاق گرفتن!اگ ميتوني با بي پولي و گل ها طعنه ديگ ان كنار بياي دومي رو انتخاب كن.

خب پس من کسی رو میشناسم ک ۴سال باهم عقد بودن هیچی نداشتن و الانم بعد این همه مدت ب سختی دارن میرن سر ...

کاش همچین اتفاقی برای ماهم بیوفته خوشبخت بشن انشاالله

بستگي ب خودت داره .من خيليا رو ديدم عاشق و معشوق بودن چند سال بعد سر بي پولي ادهم متنفر شدن طلاق گرف ...

من میتونم طرفمم هم میتونه ولی با این تفاوت که میگه باید ۸سال صبر کنی

من همیشه دختر منطقی بودم و در نهایت هم دقیقا در شرایط شما گرفتار شدم و اولی رو انتخاب کردم و راضی ام ، و حتی به مرور علاقه مند و عاشق شدن جذابیت خاص خودشو داره ، دو سال طول کشید تا همسرمو بخوام از ته دل دوست داشته باشم ولی در نهایت الان همه آرامش من شده ، و بارها خدا رو شکر میکنم که هیجانی ازدواج نکردم گرچه اوایل واقعا سخت بود و ذهنم همچنان مقایسه اش میکرد 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

بيخيال بابا

از دومي جدا شو

مدتي ك بگذره ميتوني ب خيلي ادما علاقه مند بشي

اما در يك زمان نميتوني با دومي باشي و اولي هم علاقه مند باشي

شايد اگر يكسال پيش دومي رو رها كرده بود الان ك اولي مي اومد علاقه مند ميشدي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خب شرايط دومي چي هست خيلي گنگ و مبهم توضيح دادي

شرایط  مالی جفتشون خوبه ولی دومی سربازی نرفته و کارش ازاده اولی دکتره و این دکتر بودنش هست که همه میگن انتخابش کن...

ببين پول تو زندگي خيييييييييييييييييييييييييييييلي مهمه.مخصوصا الان تو اين دوره!خوب فكرات رو كن مشاور ميتونه كمكت كنه