2789
عنوان

قلب یا مغز

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 77 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی که عاشقته بهترین زندگی و میشه ساخت 

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔

عشق ب مرور كم ميشه وقتي نتونه خاسته هاي تو رو بر اورده كنه

از همون ب بسم الله ش كم ميشه وقتي ميخايد بريد خريد طلا.. مراسم عروسي... خريد لباس عروس و مجبور باشي همشو ب اندازه پول همسرت بخري! 

منم سر اين دو راهي بودم هيچ كدوم رو انتخاب كردم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

سعی میکنم هردو ولی اگر بخوام با توجه به نتایج انتخابا و کارام بگم احتمالا هیچ کدام 😂😂😂

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
علاقه مند نمیشم فقط میتونم عادت کنم بله هست

خب شرايط دومي چي هست خيلي گنگ و مبهم توضيح دادي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
منم دقیقا مشکل تورودارم و باافتخار اونی رو انتخاب کردم که عاشقانه دوستم داره و دوسش دارم بی پولی شای ...

منم نمیخوام دقیقا بعدا حسرت عشق رو بخورم چون زندگی واقعا برام تاریک شده 

من اولی را ترجیح میدم چون اگه مرد عاشق زن باشه اون زن خوشبخته ولی برعکس اگه زن عاشق مردی باشه اون زن ...

دقیقا حرفتون درسته چون زن هم بعدش زود عاشق میشه

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
به شدت همدیگرو دوس داریم ولی امکان رسیدن بهممون خیلی ضعیفه

خب پس من کسی رو میشناسم ک ۴سال باهم عقد بودن هیچی نداشتن و الانم بعد این همه مدت ب سختی دارن میرن سر زندگی اگر واقع عاشق باشید میتونید بجنگید دکتره همه کار میکرد پسره هم ک بدتر بالاخره اسفند ماه عروسیشونه البته اینا چندسال دوست بودن

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
منم نمیخوام دقیقا بعدا حسرت عشق رو بخورم چون زندگی واقعا برام تاریک شده 

شايد بعدا حسرت ي زندگي اروم بدون تنش رو خوردي ك بار زندگي كمتر ب عهده ت باشه