2789
عنوان

قلب یا مغز

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 77 پست

زندگی های امروزی چون همیشه از روی احساسات انتخاب شده بعداز گذشت چند وقتی سرد وطرد میشه وبخاطر همینه که زندگی های امروزی که از روی احساست بوده ثبات نداره وهر دو طرف رو دچار سردرگمی میکند ومنجر به تنفر وجدایی میشه عشق زمینه هر ازدواجیه ولی بشرطی که در انتخاب وپایه گذاری زندگی قالب نباشه وعقل فرمانروا باشه .......انشالله به حق خدا وائمه اطهار زندگی شما با ثبات ومستحکم باشه وهرگز گسستنی نباشه وعقل رو سرمنشا زندگی تان باشه آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
شرایط  مالی جفتشون خوبه ولی دومی سربازی نرفته و کارش ازاده اولی دکتره و این دکتر بودنش هست که ه ...

خب برا چي ميگه ٨ سال صبر كني؟

الان يعني شغل داره؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببين پول تو زندگي خيييييييييييييييييييييييييييييلي مهمه.مخصوصا الان تو اين دوره!خوب فكرات رو كن مشاو ...

مشاوره رفتم متاسفانه با حالت روحی داغونم به روانشناس ارجام داد

تا حالا به خلاء هات فكر كردي؟

بشين بهشون فكر كن عشقهاي در حد مرررگ معمولا تصوراتي كه نسبت به شخص مقابل داريم و فكر ميكنيم ميتونه خلاءها را پوشش بده 

خلاء هاي عاطفي رفتاري موقعيتي كه همه ادمها دارند تو هم داري و چيز بدي نيست ماحصل تجارب زندگيتن بگرد پيداشون كن تا بتوني بهتر تصميم بگيري

عزییییزم شما میشه کمی اگه خواستید از زندگیتون بگید سختیاش چیه 

ما یک سال دوست بودیم، بعد یکسال گفت ک مامانم راضی نمیشه و رفت😨 خلاصه ميگم من موندمو ی کاهش وزن خیلیییی شدید و افسردگی ( البته زود ب خودم اومدم و زندگيمو از نوساختم) بعد 3 سال پيداش شد، این دفعه مرد شده بود،خلاصه ک همچنان خانواده هامون مخالف بودن تقریبا چند ماه درگیر این مساله بودیم و تهدید میکردیم و اون ب خانوادم گفت میدزدمش😁😁 

خیلیییی اذیت شدیم تا ب هم رسیدیم، هییییچی هم نداشت اون موقع جز 20 م پول، ک باهاش خونه رهن کردیم،ما هم رسم نداریم جهاز بدیم

منم ب ی جشن عقد راضی شدم و شب عقد رفتم تو خونه خالی خودم. 

ولی اونشب با اینکه خونه خالی بود انگار دنیا رو بهم داده بودن تا چقددددر فقط همديگه رو بغل کردیم و گریه میکردیم

فردای عقد ی مقدار طلایی ک داشتمو فروختم و ی کم وسیله خریدیم، کادو هم برامون آوردن داداشاش

الان 5 ساله ازون روز میگذره،من برای بار دوم کل وسیله هامو عوض کردم با اینکه همه نو بودن،اومدیم خونه بزرگتر 

کار بهتر پیدا کرد، الانم منتظر ثمره عشقمون هستیم و باااا عشق براش وسیله میخریم. 

هنوز ک هنوز میگم خوب شد اشتباه نکردم😍😍😍

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

استارتر شاید از حرفم بدت بیاد ولی میگم

ایشالا که هرکدومو انتخاب کردی باهاش خوشبخت شی

ولییی خانواده خیلی مهمه که راضی باشن و تورو بخوان

وگرنه گره میندازن تو کاراتون وسعی میکنن پسرشونو ازت جدا کنن