2777
2789
عنوان

سردشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 28 پست

عزیز دلم‌اشتباه منو نکن.منم ی مدت فکر میکردم اگه تواون لحظه شوهرمو‌از خودم برونم بهتر میشه ولی بدتر شد. تو بهش اون موقع علاقه نشون بده مطمین باش رابطتون روز ب روز بهتر میشه. الان شوهر من تو حالت عادی هم بهم محبت داره و خیلی بهتر شده

خوب کردی.بهش بگو زنا وقتی طرفشون بهش محبت وتوجه کنه تو رابطه گرمن واگه بد باشه دست خودشون نیست سرد م ...

دقیقا اون لحظات حس میکردم منفور ترین ادم دنیا داره بهم دست درازی میکنه

اشک تو چشم جمع شده بود

اخه مگه من حیوونم سرشبش با حرفش و کاراش ازارم بده بعد فک کنم هیچی نشده و خوش و خرم باشم؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جای شما نیستم ولی تو زندگی خودم برای نجات رابطه هرکاری میکنم و منتظر طرف مقابل نمیمونم با هر روشی ...

تا وقتی ک محبت یه طرفه باشه خوبه

عین پروانه مریض شد دورش چرخیدم

خودم سرماخوردم یه لیوان اب دستم نداد

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
عزیز دلم‌اشتباه منو نکن.منم ی مدت فکر میکردم اگه تواون لحظه شوهرمو‌از خودم برونم بهتر میشه ولی بدتر ...

اصن دست خودم نیس

نمیتونم وقتی حس بدی بهش دارم بهم نزدیک میشه مث قبل باشم

اونم از سردی من متنفره

بهش الکی هم ک شده ابراز نیاز جنسی کن.مردا خیلی خوششون میاد...ب مرور رابطتون بهتر میشه

شوهرمن یه ادم  پررو و وقیح

اصن دست خودم نیس نمیتونم وقتی حس بدی بهش دارم بهم نزدیک میشه مث قبل باشم اونم از سردی من متنفره

مردا بدشون میاد.ولی حالا تو کوتاه بیا.مطمین باش بهتر میشه.اگه مرد رد کنی کلا سرد میشه و‌تو زندگی بی توجه و بی محبت میشه

وقتی رابطه سرده پس نباید انتظار یه زندگی نرمال داشته باشی ک ب حالت رسیدگی کنه و ...باید تنها تلاش کنی چون مردا ازین مغزا ندارن...یعنی محبت بدون منت و توقع متقابل .ی مدت اصا ب رفتاراش توجه نکن و فقط ب خودت برس تو رابطه پیش قدم شو لباس خوشگل بپوش برو تو بغلش جلو تلویزیون...واقعا این کارا سخت نیس مگر اینکه خیانت دیده باشی دلت صاف نشه

فاطمه جان آشتی کردین؟عروسی گرفتین؟مهریه تو که نبخشیدی؟ 

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

سلام عزیزم...

فک کنم تازه ازدواج کردی و هنوز در رویای فیلم های رمانتیک و رمان های عاشقانه  هستی...زندگی اینجوری نیست فرق داره با رویاها...ولی میشه کم کم درستش کرد و خودت عاشقانه بسازیش...

اینکه وقتی اومده سمتت پسش زدی بدترین رفتار رو در حقش کردی...نیاز جنسی که مردا دارن درست مثل نیاز عاطفی که ما داریم... 

دید بد به نیازش نداشته باش...نیازی که داره از راه حلالش برآورده میشه

فاطمه جان آشتی کردین؟عروسی گرفتین؟مهریه تو که نبخشیدی؟ 

اشتی کردیم

نه نبخشیدم

اشتی کردیم نه نبخشیدم

خداروشکر عزیزم مهریه تحت هر شرایطی حق مسلم تو هستش،هرگز نبخشش تا ازت سوءاستفاده کنن.به خودت برس لباس غذا و...وقتی به خودت اهمیت بدی همه مجبورن به تو اهمیت بدن.قدر خودتو بدون و تحت هر شرایطی خودتو دست کم نگیر و خودتو و شخصیتتو فراموش نکن...

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔