2777
2789
عنوان

سردشدم

646 بازدید | 28 پست

شوهرم شده همون ادم قبل قهر و چه بسا بدتر

منم دیگه خسته شدم

تبدیل شدم به مرده متحرک که نه باهم حرف میزنیم نه کاری به کارش دارم

خودش مقصره انقد باهام بدهست ک منو از خودش میرونه

دیشب سرنماز از دستش اشک ریختم

حالا سرشب گرفت خوابید

من شام پختم و...

گفتم پاشو اگه شام میخوای

اومد خورد و منم جمع کردم بخوابم

داشت خوابم میبرد اومده بغل میکنه و...

من اون لحظه فقط حسم بهش نفرت بود

نفرت مطلق

هیچ عکس العملی نشون ندادم

دقیقا مث مرده دراز کشیده بودم

اونم دید من اینطورم پا شد پشت کرد بهم و خوابید

مگه من فقط ابزار نیاز جنسیشم؟

تا وقتی بیداریم غیر حرف بد واخم چیزی بینمون نیس

وقت نیازش ک بشه اونم مث حیوونا باید بیاد سمتم؟

حالم داره از خودم و زندگی بهم میخوره

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

دیگه الان حال و حوصله و توان قهرکردن رو ندارم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نمیخواد نظری بده؟؟؟

خوب کردی.بهش بگو زنا وقتی طرفشون بهش محبت وتوجه کنه تو رابطه گرمن واگه بد باشه دست خودشون نیست سرد میشن،اینو بفهم.

برا من که جواب داد

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

ذهنیتت اشتباهه همه مردا همین طورن فک کردی شوهر ما همش داره دورمون میگرده

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
وقتی میاد نزدیکت باهاش حرف بزن 

نصف شب

من خوابالو

اونم نه حرف عاشقانه ای نه هیچی

فقط بخاطر نیازشه

اون موقع حرف زدن فایده داره؟

من فک میکردم حامله بشم شوهرم باهام عوص میشه ولی زیاد تغییری نکرد...مرداهمشون مثه خروس بی احساسن

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

عزیزم ناراحت نباش همه مردا اینجورین حتی من یه حدیث خوندم نوشته بود اگر با مردا قهر کنی ب خاطر نیاز جنسی باهات دوستی میکنن و میان سمتت چون یه غریزه هستش اگه این نیاز مردا نبود هیچ وقت باهاتون دوستی نمیکردن

من جای شما نیستم ولی تو زندگی خودم برای نجات رابطه هرکاری میکنم و منتظر طرف مقابل نمیمونم با هر روشی میخندونمش خودمو لوس میکنم براش خیلیم سخت نیس دلبری برای شوهر...بلاخره یجوری باید شور و شوق برگرده تا بقیه رفتارام درست بشه..از امروز رفتارتونو عوض کنید شاد باشید باهاش حرف بزنید خاطرات مشترک تعریف کنید اگ شده ک کادو کوچیک ...البته بستگی داره چقد این رابطه اسیب دیده باشه

عزیزم مشکلش رو ریشه یابی کن ببین از چی ناراحته

هیچ مرگش نیس

من کاری نکردم ناراحت بشه

خودش روانیه

همش ب چیزای بد فک میکنه