2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست صمیمیم وقتی کوچیک بوده یه روز توی تابستون که همه خواب بودن یکی از فامیلاشون که به مینی بوس داشته بهش میگه بیا بریم تو ماشینم بشین پشت فرمون بازی کن. عاقا این دوست مَشنگ ما هم پا میشه میره بعد میبرتش اونجا و 😏😏 البته تجاوز کامل صورت نگرفته بود خاک تو سرش زن و بچه هم داشته😑😑 بعد بهش میگه اگه بری به کسی بگی میکشنت😞 تا الان اون مرتیکه رو میبینه میخاد جرش بده فقط به من گفته

بچه فامیل دورمون  بچه هم نبودن حدودای 16تا،18ساله ولی سوسول نصفه شب میرن بیرون یه منطقه از شهرمون پارکه و جنگلیه چن تا از ارازل زوری ب یکیشون تجاوز میکنه مثل بمب صدا کرد تو.فامیل خدانخاد برا کسی خیلی پسره حالش بد شدو افسردگی گرفت 

دوست صمیمیم وقتی کوچیک بوده یه روز توی تابستون که همه خواب بودن یکی از فامیلاشون که به مینی بوس داشت ...

همین دیگه میگن از بچگی آموزشهای لازم جنسی رو بدین که بدونن اگه خدای ناکرده اینجور اتفاقی افتاد براشون حتما بگن و نترسن

#در_خانه_بمانیم
دخترمنو۴روزپیش عمش آزارش داده بوده😢خدابه هیچ کس نشون نده تاپیکموودوست داشتی بخون

تاپیکتو خوندم. عزیزم چرا بی تفاوت بودی نسبت به این موضوع . برو حتما با خواهر شوهرت حرف بزن. بهش بگو ازت شکایت میکنم. بتروسنش سر حد مرگ که دیگه از این غلطا نکنه. دخترتو حتما پیش یه مشاور خوب ببر حتما حتما

https://www.ninisite.com/discussion/topic/418618/هیسسسسسسس-دخترها-فریاد-نمیزنند?page=1

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
دخترمنو۴روزپیش عمش آزارش داده بوده😢خدابه هیچ کس نشون نده تاپیکموودوست داشتی بخون

عمه😲

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
https://www.ninisite.com/discussion/topic/418618/هیسسسسسسس-دخترها-فریاد-نمیزنند?page=1

این تاپیک که مال خود کسایی هستش که مورد ازار قرار گرفتن.... میهخوام بدونم مامانا از کجا باید بفهمند.. من پسرم هرجا میرفت وقتی برمیگشت همه چیزو جواب میداد ولی الان نه... میپیچونه همش و جواب درست حسابی نمیده.. نمیدونم چکاررکنم همه چیزو بهم بگه

وای چقدر بد خوندم تاپیکتا😭😭😭چقدرمادرشدن سخته😭😭

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂