2777
2789
عنوان

بیایید از خوبی های زندگیتون بگید...

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 64 پست

منم خستم از اینهمه بدی ک میبینم زندگی خودم ک نه زندگی اطرافیانم تو این لحظه میخام ب هیشکدومش فک نکنم

زندگیم قشنگه چون صدای خنده های مامانمو هرروز میشنوم چون بابام سالمه 

همسرم فوق العاده مهربونه دوسم داره ارامش خونمو دوس دارم

خانواده همسرمم دارن هرروز بهتر از قبل میشن دیگ اذیت نمیکنن

فقط جای بچه خالیه تو زندگیمون ک اونم مهم نیست همسرم برام کافیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گاهی اوقات دیوونه میشم ولی زودی پشیمون میشم. از دنیا بدون وجود خانوادم خیلی میترسم.خداروشکر که ...

من استرس الکی دارم و انتقال میدم به اونا همش باید منو اروم کنن.اصلا یه مدته انقد گاهی استرس دارم حالت تهوع میگیرم خیلی بده

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

منم خستم از اینهمه بدی ک میبینم زندگی خودم ک نه زندگی اطرافیانم تو این لحظه میخام ب هیشکدومش فک نکنم ...

ایشالا با دعاهای خانمایی که تو این تاپیکن نی نی دار هم میشی عزیزم.

بالاخره یه پست انرژی دار😍😍

من نکته ی مثبت زندگیم ارامشیه ک تو زندگیم دارم کلا با شوهرم بحث نمیکنم تو اکثر موارد باهم هم عقیده هستیم و خدارو شکر میکنم و همینطور خدارو شکر میکنم ک چه همسرم چه من خانواده هایی داریم ک همیشه پشت مابودن

یکی از دلایل خوشبختی من مادرشوهرم هستن 

زندگی خیلی چیزای قشنگی داره😍

من استرس الکی دارم و انتقال میدم به اونا همش باید منو اروم کنن.اصلا یه مدته انقد گاهی استرس دارم حال ...

به چیزای بد فکر نکن.هرچند خودمم گاهی استرس الکی میگیرم

به چیزای بد فکر نکن.هرچند خودمم گاهی استرس الکی میگیرم

سعی موکونم ولی لامصب نمیشه .دست خودم نیست .خیلی داذم کنترل میکنم خودمو که انرژی مثبت بفرستم .نمیخوام انرژی منفی انتقال بدم به زندگی بقیه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

سعی موکونم ولی لامصب نمیشه .دست خودم نیست .خیلی داذم کنترل میکنم خودمو که انرژی مثبت بفرستم .نمیخوام ...

منم همیشه سعی میکنم متن های انرژی دار بخونم یا حرفای مثبت به اطرافیانم و همسرم بزنم.